Αποχωρούν από το πρωτάθλημα οι Ίωνες

ball1Οι αποχωρήσεις παικτών από τους Ιωνες Χίου οδήγησαν τους διοικούντες του σωματείου στην απόφασή να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα (Α΄Ανδρών-TE Xίου), με τις ακαδημίες και τα παιδικοεφηβικά όμως να συμμετάσχουν κανονικά.

Η ανακοίνωση:

«Έπειτα από συνεδρίαση του Δ.Σ της ομάδας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24/7/2015 στα γραφεία του συλλόγου πάρθηκε ομόφωνα η απόφαση για αναστολή των δραστηριοτήτων της αντρικής μας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 λόγω αντικειμενικών δυσκολιών και έλλειψης δυνατότητας κάλυψης των αναγκών της ομάδας. Παρά τις προσπάθειες της διοίκησης να μην οδηγηθούμε σ αυτή την απόφαση αυτές
δεν έφεραν αποτέλεσμα και μετά λύπης μας αποχωρούμε αυτή τη χρονιά.

Μια δύσκολη απόφαση αν αναλογιστεί κανείς ότι πάντα η αντρική μας ομάδα πρωταγωνιστούσε στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ και όλα αυτά τα χρόνια τα μέλη της διοίκησης κατέθεσαν τις δυνάμεις τους, το χρόνο τους, αλλά και την ψυχή τους για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της αντρικής μας ομάδας Από τη διοίκηση θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη λειτουργία των ακαδημιών και των υπολοίπων τμημάτων μπάσκετ όπως λειτουργούσαν και τα προηγούμενα χρόνια.

Τμήματα τα οποία από το 2001 λειτουργούν προ όφελος της νεολαίας και αυτό για εμάς αποτελεί τη μέγιστη συνεισφορά στον τόπο μας. Με την ελπίδα ότι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η ομάδα μας θα επανέλθει με νέους στόχους στο πρωτάθλημα μπάσκετ η διοίκηση ευχαριστεί όλους όσους διαχρονικά τη βοήθησαν».

Πηγή: SportsChios.gr