Αποχώρησε (και) ο Μουρατίδης

Με ένα παίκτη λιγότερο συνεχίζει η Αναγέννηση Φλόγας το πρωτάθλημα, αφού ο Μπάμπης Μουρατίδης έγινε ο τέταρτος παίκτης που αποχώρησε από την ομάδα, μετά τους Ντάλλη, Ζώτο και Νικολούδη. Ο 27χρονος γκαρντ αποχώρησε λόγω προσωπικού προβλήματος και αυτός ήταν ο λόγος που δεν έπαιξε και την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Κόροιβο. Μέχρι να φύγει ήταν ο έκτος καλύτερος σκόρερ της Αναγέννησης με 6,6 πόντους κατά μέσο όρο.

Στο μεταξύ, ο Νεκτάριος Καραγιαννίδης δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του… «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που παρά τα όσα περνάνε, έχουν πεισμώσει και καταβάλουν μία συγκινητική προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι. Αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα και θα «παλέψει» για την εξασφάλιση της παραμονής μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι ακόμα και αν χρειαστεί να αγωνιστώ εγώ, ο πρόεδρος κ. Ψάλτου ή και ο έφορος κ. Ράπτης. Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και την παραμικρή πιθανότητα που έχουμε για να παραμείνουμε στη κατηγορία».

Οσον αφορά τον αγώνα με τον Κόροιβο, ο προπονητής της Αναγέννησης λέει: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από το οποίο πήραμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, τους δύο βαθμούς που μας έδωσαν μία μεγάλη ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Κόροιβος διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα γεμάτη σε κάθε θέση. Εμείς από τα πρώτα λεπτά καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα σημαντικό προβάδισμα και να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Είχαμε επιθετική πολυφωνία και αν και είμαστε μία ομάδα χωρίς σέντερ, πήραμε πολλά ριμπάουντ. Το κλειδί της νίκης ήταν το πάθος και η συγκέντρωση που είχαμε σε όλη τη διάρκεια, αλλά και το ότι δείξαμε χαρακτήρα όταν χρειάστηκε».

Ο Καραγιαννίδης αναφέρθηκε και στον επόμενο αγώνα με τον Φιλαθλητικό, στο κλειστό του Ζωγράφου, λέγοντας τα εξής: «Ο Φιλαθλητικός είναι μία γυμνασμένη ομάδα που τρέχει και πιέζει σε όλο το γήπεδο. Έχουν εξασφαλίσει την άνοδο τους στην Α2 και έχουν αποδείξει ότι δίκαια το έχουν πετύχει αυτό. Όμως σε αυτό το πρωτάθλημα έχει φανεί ότι γίνονται εκπλήξεις και θέλουμε να πετύχουμε και εμείς μία. Σίγουρα το έργο μας είναι δύσκολο αλλά αν είμαστε σε καλή ημέρα και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας τότε θα έχουμε σημαντικές ελπίδες να πετύχουμε κάτι καλό».

Πηγή: northbasket.gr