Αποχώρησε ο Βαλαβανίδης

Με ανακοίνωσή του ο Γιώργος Βαλαβανίδης γνωστοποιεί την αποχώρησή του από την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, έπειτα από επεισόδιο που είχε με τον προπονητή Αντώνη Μπαξεβάνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του παίκτη:  

Με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο που συνέβη στα αποδυτήρια του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ανάμεσα σε μένα και τον (προπονητή) της ομάδας, νιώθω την ανάγκη να ζητήσω δημοσίως συγνώμη από τους συμπαίκτες μου, για την συμπεριφορά μου και το ξέσπασμά μου.  
Επίσης όμως θα ήθελα να αναφέρω την άδικη και στοχευμένη περιθωριοποίηση του προσώπου μου από πλευράς του (προπονητή) της ομάδας μας και την υποβίβαση μου πρώτα ως ανθρώπου και μετά ως αθλητή.
Μετά λοιπόν από τη χθεσινή ήττα της ομάδας μας, αποφάσισα να αποχωρήσω από την προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, διότι πιστεύω δεν μου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρω τα μέγιστα που μπορώ και θέλω στην συγκεκριμένη προσπάθεια.  
Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω στον (προπονητή) της ομάδας μας ότι στα 22 χρόνια της αγωνιστικής – μπασκετικής μου σταδιοδρομίας ουδέποτε παρακάλεσα όπως επίσης ποτέ δεν πήρα κάτι που δεν άξιζα.  
Εύχομαι καλή επιτυχία στους συναθλητές μου και στον κ. Βασίλη Δράκο τον οποίο ευχαριστώ για την μέχρι τώρα συνεργασία μας.

Με τιμή,
Γιώργος Βαλαβανίδης“.