Αποχώρησε ο Πλεξουσάκης, ακολουθεί ο Γαϊτανάκης…

Δύσκολες ώρες περνάει η Ιεράπετρα, μιας και η βαριά ήττα από τη Γέρα ξεχείλισε το ποτήρι στην υπομονή που έκανε εδώ και καιρό η διοίκηση. Ο Βαγγέλης Πλεξουσάκης που κινεί τα νήματα στο σύλλογο τα τελευταία επτά χρόνια, μη έχοντας συμπαράσταση από πουθενά, είναι έτοιμος να αφήσει το σωματείο που αγάπησε και υπηρέτησε πιστά όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις υποδομές.

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι και το σύνολο που αγωνίζεται στο 2ο όμιλο νότου παρατάσσεται κατά κύριο λόγο με παιδιά μικρότερης ηλικίας. Ο ισχυρός άνδρας όμως σύμφωνα με τις πηγές της «neasktitis» έχει κουραστεί να παλεύει μόνος του τόσο λόγω βαριάς ψυχολογίας από τα αποτελέσματα, όσο και όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που μπορεί να έχει μια ομάδα. Έτσι αποφάσισε να αποχωρίσει από το σύλλογο, πράγμα που όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την αντίδραση των παιδιών που με τόσο ζήλο βοήθησε.

Ενδεικτικό ήταν το πανό ανάρτησαν στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο ανέφερε: «Εάν φύγεις εσύ θα φύγουμε κι εμείς» και «Εδώ είναι το σπίτι σου δεν έχεις να πας πουθενά».

Λίγο πριν από την έξοδο όμως βρίσκεται και ο Μαρίνος Γαϊτανάκης, ο οποίος δηλώσει ότι αποχωρεί από τη θέση του προπονητή της ομάδας. Έτσι αυτή τη στιγμή το σωματείο είναι ξεκρέμαστο και κινδυνεύει να διαλυθεί μεσούσης της χρονιάς.