ball-periergiΗ Πεύκη κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρο και να παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις εθνικές κατηγορίες, παρόλα αυτά ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Tο πρώτο πλήγμα για το σύλλογο της Αθηνάς ήρθε με την αποχώρηση ενός ανθρώπου που ήταν ο αφανής ήρωας του συνόλου. Ο λόγος, για τον Κώστα Χαλαρή, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί πλέων να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδος, όπως χαρακτηριστικά έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αναλυτικά:

«Τρία χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ξεκίνησε η δεύτερη θητεία μου στο ανδρικό τμήμα του ΑΟ Πεύκης. Τρια χρόνια μέσα στα όποια έζησα πράγματα και καταστάσεις που δεν φανταζόμουν πως θα ζούσα. Ανόδους, τελικό Κυπέλλου Αθηνών,τρεις διαφορετικές κατηγορίες εκ των οποίων η μια Εθνική,νίκες, ήττες, πλει οφ,ταξίδια…Απίστευτες εμπειρίες και συναισθήματα,τα οποία δεν θα ξεχάσω σίγουρα ποτέ.Όλα τα ωραία όμως έχουν δυστυχώς και ένα τέλος.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου πλέον δεν μου επιτρέπουν να ακολουθώ το πρόγραμμα της ομάδος,οπότε αυτό το τέλος για μένα έχει έρθει… Θέλω να ευχαριστήσω και από εδώ τον πρόεδρο της ομάδος κο Θοδωρή Μακρυνιώτη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου όλο αυτό τον καιρό. Εν συνεχεία όλα τα παιδιά που ήμασταν μαζί αυτές τις τρεις χρονιές,οι οποίοι ήταν οι πρωταγωνιστές αλλά και αυτοί που έκαναν πραγματικότητα,όλες αυτές τις καταστάσεις που βιώσαμε.

Επίσης όλους τους ανθρώπους είτε ήταν εντός ομάδος,είτε στην κερκίδα οι οποίοι μοιράστηκαν την αγωνία μας,την ένταση μας και μας συμπαραστάθηκαν. Τελευταίο αφήνω τον καλό μου φίλο Κώστα Κοντομηνά,στον οποίο χρωστάω την ενασχόληση μου με το μπάσκετ και κατά συνέπεια ΟΛΑ τα παραπάνω…Του είμαι ευγνώμων και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στον πάγκο της ομάδας γιατί άνθρωποι σαν αυτόν σπανίζουν, ειδικά σ’αυτό το χώρο… Να’στε όλοι καλα και εδώ θα είμαστε να χαιρόμαστε με τις επιτυχίες της ομάδας!».