Αποχώρησε ο Χατζούλης

Τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην ΜΕΝΤ εδώ και αρκετό καιρό είναι η αιτία της αποχώρησης του Γιώργου Χατζούλη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο έμπειρος κόουτς έπειτα από ενάμιση χρόνο συνεργασίας με την ομάδα της Τούμπας υπέβαλε χθες μετά την ολοκλήρωση της προπόνηση την παραίτηση του στη διοίκηση του συλλόγου.

Ο Χατζούλης μίλησε στο «Northbasket» γι’ αυτήν την απόφαση: «Σίγουρα πρόκειται για μία στενάχωρη απόφαση αφού πέρασα ενάμιση χρόνο σε αυτό το σύλλογο, αλλά πλέον δεν μπορώ και δεν έχω τη διάθεση να συνεχίσω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Δεν πρόκειται για μία απόφαση που πάρθηκε έτσι ξαφνικά, αφού εδώ και περίπου ενάμιση μήνα είχα ενημερώσει τη διοίκηση ότι αν δεν βρεθεί άμεσα μία λύση στο οικονομικό δεν μπορώ να συνεχίσω.

Τα οικονομικά προβλήματα επηρέασαν τη πορεία της ομάδας και δεν της επέτρεψαν να δείξει τις πραγματικές της ικανότητες. Όταν χάνεται η ουσία και ο στόχος που είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και στο μυαλό όλων μας συνεχώς είναι οι οικονομικές οφειλές, είναι φυσικό να επηρεάζεται αρνητικά η ομάδα και να δυσκολεύει σημαντικά το έργο μου», για να καταλήξει:

«Εγώ από τη μεριά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που συνεργάστηκα σε αυτό το διάστημα, τον άμεσο συνεργάτη μου Άλκη Μιχαηλίδη, τον αντιπρόεδρο της ομάδας Λευτέρη Βασιλειάδη όπως και τον γιατρό της ΜΕΝΤ Σίμο Γαλιτσάνο με τους οποίους είχα μία πάρα πολύ καλή συνεργασία».