Απόλυτα πετυχημένο το “BasketBall Shooting Camp 2016”

Με την πληρότητα να φτάνει το 100% και αναγκαστικά αρκετοί ενδιαφερόμενοι να μένουν εκτός λίστας, καθώς τηρήθηκε απόλυτη σειρά προτεραιότητας, το “BasketBall Shooting Camp 2016” ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Για τρεις ημέρες (27-29/12) αθλητές από 10 έως 20 ετών έδωσαν ραντεβού στο “All Stars Arena” του ΟΑΚΑ και μέσα από μία διαδικασία που περιελάμβανε μεταξύ άλλων: ειδικά τεστ, βίντεο ανάλυση με ατομικό report και συγκεκριμένες οδηγίες για κάθε αθλητή, εξειδικευμένο ασκησιολόγιο, μέτρηση του χρόνου πτήσης (hang time), εκμάθηση του σωστού τρόπου τρεξίματος για την ελαχιστοποίηση των τραυματισμών με τη χρήση του προγράμματος, Art of Movement και διαγωνισμούς, εμβάθυναν πάνω στο σουτ και στη βελτίωση σημαντικών παραμέτρων που συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της απόδοσης κατά την εκτέλεση.

Το “BasketBall Shooting Camp 2016” μετά την παρουσία του στο Λέουβεν του Βελγίου επέστρεψε στην Αθήνα και όπως ήταν αναμενόμενο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με όλους τους αθλητές να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι από όσα δούλεψαν μέσα στο τριήμερο και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επόμενο Camp.

Μετά το τέλος του “BasketBall Shooting Camp 2016” ο επικεφαλής του προγράμματος και διευθυντής της ομάδας “Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών”, Δημήτρης Γκόφας, έκανε τον απολογισμό του τριημέρου λέγοντας: “Αποτελεί τεράστια τιμή το γεγονός ότι ένα εξειδικευμένο camp μπορεί να βρίσκει τόσο μεγάλη ανταπόκριση σε νέους αθλητές τόσο στην Ελλάδα όσο και εκτός. Κάθε φορά που βλέπω νεαρούς παίκτες να ενδιαφέρονται για τη λεπτομέρεια και δεν χάνουν ευκαιρία να βελτιωθούν ατομικά, νιώθω ότι αυτό το άθλημα θα έχει μέλλον στη χώρα μας για πολλές δεκαετίες.

Τα παιδιά έφυγαν “γεμάτα” από το γήπεδο

Με την εμπειρία που έχουμε χτίσει μέσα στα χρόνια, καταφέραμε ακόμα ένα camp να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία τόσο στο προπονητικό κομμάτι όσο και στο οργανωτικό. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που όλα τα παιδιά έφυγαν γεμάτα από το γήπεδο με όσα έλαβαν και παρά τις όποιες δυσκολίες καταφέραμε να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας χωρίς να γίνει καμία έκπτωση στο επίπεδο δουλειάς.

Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια και να εξάρω την προσπάθεια των συνεργατών μου, όπως είναι ο επίκουρος καθηγητής της σχολής επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού, ΕΚΠΑ, Γιώργος Παραδείσης και όλους τους συνεργάτες προπονητές. Άπαντες εργάστηκαν εντατικά και με μεγάλο πάθος προκειμένου το camp να είναι αντάξιο των προσδοκιών και με μοναδικό στόχο να δώσουν στα παιδιά το καλύτερο δυνατό.

Κλείνοντας τον απολογισμό θα ήθελα να σταθώ και σε ένα κομμάτι που μπορεί να μην έχει να κάνει με το αγωνιστικό, όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό. Το γεγονός ότι ένα εξειδικευμένο camp με περιορισμένο αριθμό θέσεων, όπως είναι το “BasketBall Shooting Camp”, μπορεί να κρατά σε χαμηλά επίπεδα τις τιμές του οφείλεται στην τεράστια συμβολή του χορηγού μας, EDEKA A.E. (τεχνική μελετητική εταιρία που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα του τεχνικού κόσμου και αναπτύσσεται με έντονη δυναμική επεκτείνοντας συνεχώς τις δραστηριότητές της τόσο γεωγραφικά όσο και από πλευράς παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους), η οποία καλύπτει ένα μεγάλο μέρος των εξόδων και την ευχαριστούμε που είναι κοντά μας. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους υποστηρικτές μας, Po-company athletic sportswear, Athlotypo sports multisports και STARGAZER ΑPPS, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα Όταν ένα camp έχει για συνοδοιπόρους όλες αυτές τις εταιρίες, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μέλλον για το βασικό κύτταρο του ελληνικού αθλητισμού που είναι τα νέα παιδιά”.