Απόλυτο… «αφεντικό» στις υποδομές

Το… βιογραφικό του Θανάση Γιαπλέ είναι πλούσιο. Οι εμπειρίες που έχει αποκομίσει όλ’ αυτά τα χρόνια, είτε κρατώντας τη «μπαγκέτα» της ΑΓΕΧ, είτε των Τρικάλων, είτε κι ως ασίσταντ στον Ιωνικό Λαμίας, είναι αρκετές. Ε, όλ’ αυτά τα στοιχεία ήταν αρκετά για να του εμπιστευθεί η διοίκηση του Γυμναστικού συλλόγου Χαλκίδας το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Ο Γιαπλές θα έχει υπό την… εποπτεία του όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου. Παίδες, έφηβους, κορασίδες, νεανίδες και γυναικείο τμήμα, καθώς κι όλες οι ακαδημίες του συλλόγου θα φέρουν τη σφραγίδα του.
Σκοπός αυτής της συνεργασίας, όπως τονίζουν οι ιθύνοντες τον σύλλογο είναι να υπάρξει πλήρης οργάνωση σ’ όλα τα επίπεδα, με κυριότερο βέβαια το αγωνιστικό, όλων των τμημάτων και η πλήρης αγωνιστική αξιοποίηση των περισσοτέρων απ’ τους περίπου 400 αθλητές και αθλήτριες. Η παρουσία του Γιαπλέ, είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει στην οργάνωση και την αγωνιστική προετοιμασία και προπόνηση όλων των αθλητών και την «ουσιαστική δουλειά» σ’ όλες τις ηλικίες.