Από Δευτέρα οι ανακοινώσεις, στις 26 Αυγούστου η “πρώτη”

Πυρετώδεις είναι οι προσπάθειες της διοίκησης του Ερμή να καλύψει τα κενά στο ρόστερ της ομάδας. Η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση Ελλήνων αθλητών για τις θέσεις “1” και “3” ενώ εξετάζει τρεις περιπτώσεις πολύ ταλαντούχων κοινοτικών για τη θέση “5”.  Επίσης,  για τις θέσεις “2” και “4” ο Ερμής είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με δύο Έλληνες αθλητές. Δεν αποκλείεται ακόμη και τη Δευτέρα να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Σχετικά με το θέμα Καμαριώτη, είναι πολύ πιθανόν να κλείσει οριστικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας καθώς ο διακαής πόθος του αθλητή να αγωνιστεί στην Α1 (στον Ίκαρο Χαλκίδας) φαίνεται ότι θα αποτελέσει μοχλό πίεσης προς τη διοίκηση για την παραχώρησή του.

Το ευχάριστο είναι ότι ο σύλλογος έχει δώσει τα χέρια με 2 πολύ μεγάλους χορηγούς που θα δώσουν extra ώθηση στην ομάδα για να κατορθώσει να σταθεί με αξιοπρέπεια στο φετινό πρωτάθλημα  που απ’ ότι δείχνει, θα είναι το πλέον ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών με τις περισσότερες ομάδες να έχουν ενισχυθεί σημαντικά αποκτώντας πολύ σπουδαίους παίκτες ακόμη κι από την Α1. Οι επίσημες ανακοινώσεις για τη συνεργασία με τους δύο νέους χορηγούς θα γίνουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Στα υπόλοιπα νέα δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί με υποσχετική ενός έτους στους Ικάρους Σερρών ο Τάσος Μαυροκεφαλίδης ο οποίος και σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Σερρών.

Εν τω μεταξύ, για τις 26 Αυγούστου έχει οριστεί η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας και όλοι ελπίζουν ότι μέχρι τότε θα έχει συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ.