Από ιδιωτικό κανάλι ο 3ος τελικός των play off, μετά τους «τίτλους τέλους» της ΕΡΤ!

Τίτλοι τέλους έπεσαν το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουνίου 2013 στην ΕΡΤ με απόφαση της κυβέρνησης! Λίγο μετά τις 11 το βράδυ (στις 23:15) δυνάμεις των ΜΑΤ εισήλθαν στον χώρο εκπομπής του σήματος της ΕΡΤ και προχώρησαν στη διακοπή του σήματος, υλοποιώντας έτσι τη «ντιρεκτίβα» που είχε δώσει το απόγευμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και σύμφωνα με αυτή στη θέση της ΕΡΤ θα δημιουργηθεί ένας άλλος δημόσιος αλλά όχι κρατικός οργανισμός ραδιοτηλεόρασης!

Περισσότεροι από 2.600 υπολογίζονται οι εργαζόμενοι που χάνουν τη δουλειά τους, ενώ η ανακοίνωση του λουκέτου πυροδότησε σφοδρές αντιδράσεις στην αντιπολίτευση, αλλά και από πλήθος κόσμου που από νωρίς ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται στον προαύλιο χώρο της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή, αλλά και στα κτίρια ανά την Ελλάδα…

Το «μαύρο» που έπεσε στα τρία κανάλια της ΕΡΤ λίγο μετά τις 11 το βράδυ επιφέρει παράλληλα και αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο των τελικών της Α1, καθώς πλέον όλες οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα της ΕΡΤ μεταβιβάζονται στο Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο νομικώς και για όσο διάστημα χρειαστεί θα είναι η διάδοχη κατάσταση.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες που διέρρευσαν ο 3ος τελικός των play off της Α1 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (ΣΕΦ, 21:00) την Τετάρτη 12/6 θα μεταδοθεί από ιδιωτικό σταθμό, στον οποίο θα εκχωρηθούν τα δικαιώματα!