bolatoglouΣτο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο διεθνές τουρνουά «Άλμπερτ Σβάιτζερ» συμμετέχει ο Θάνος Μπολάτογλου γεγονός που γεμίζει με ικανοποίηση άπαντες στη Νίκαια, καθώς η κλήση του στην Εθνική Εφήβων αποτελεί δικαίωση της συστηματικής δουλειάς που γίνεται στο κλειστό του Πλάτωνα από τους προπονητές του Ιωνικού.

Η ανακοίνωση:

«Από το περασμένο καλοκαίρι, οπότε και ανέλαβε τα «ηνία» του Ιωνικού Νικαίας ο Ίωνας Βαρουξάκης με την εποπτεία του προπονητή της ανδρικής ομάδας Νίκου Οικονόμου, δίνεται μεγάλη έμφαση στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ο Ιωνικός μπορεί να βλέπει ψηλά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αλλά δεν παραλείπει να δίνει μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες του, από τις οποίες φιλοδοξεί να αναδείξει νέους αθλητές που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα, αλλά και την Εθνική. Πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική Εφήβων ο Θάνος Μπολάτογλου (έχει κληθεί και στην Παίδων), ο οποίος συμμετέχει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα το οποίο αγωνίζεται στο Μανχάιμ της Γερμανίας σε ένα από τα παλιότερα τουρνουά εθνικών ομάδων.

Η προηγούμενη κλήση στην Εθνική Eφήβων ήταν του Βασίλη Καββαδά, που ανέδειξε ο Ιωνικός το 2009, οπότε και συμμετείχε σε φιλικό αγώνα κόντρα στη Σερβία στο κλειστό της Γλυφάδας. Έκτοτε δεν είχε κληθεί ξανά αθλητής του συλλόγου στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα (σε επίπεδο Εφήβων) και η τωρινή κλήση του Μπολάτογλου αποτελεί μια δικαίωση της συστηματικής δουλειάς που γίνεται στον «Πλάτωνα» από τους προπονητές του Ιωνικού με την εποπτεία του πρώτου προπονητή Νίκου Οικονόμου».