Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» απ’ τον Πρωτέα Γρεβενών

Ήταν γνωστό τις τελευταίες μέρες ότι θα υπήρχαν άμεσα αλλαγές στη τεχνική ηγεσία του Πρωτέα και ήρθε σήμερα και η ανακοίνωση για να το επιβεβαιώσει. Ο προπονητής Πέτρος Μουρουζίδης δεν θα είναι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ενώ το σωματείο των Γρεβενών είναι ένα βήμα πριν την ανακοίνωση και της διάδοχης κατάστασης. Η συνύπαρξη των δύο πλευρών για δεύτερη φορά είχε ως αποτέλεσμα την παρουσία μιας δυναμικής και ιδιαίτερα αξιόμαχης ομάδας που ήταν πάντα μέσα στη πρώτη οκτάδα (τελείωσε έβδομη) σ’ ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ΄ Εθνικής κάτι που σίγουρα βάζει ένα αρκετά θετικό πρόσημο στη μέχρι τώρα συνεργασία των δύο πλευρών.

Βέβαια οι πληροφορίες θέλουν τη θέση του προπονητή να μην μένει άδεια για πολύ, καθώς οι συζητήσεις με τον Γιάννη Χασιώτη είναι σε πολύ καλό δρόμο κι ίσως σύντομα να υπάρξει και ανακοίνωση της πρόσληψής του.

Προς το παρόν η ανακοίνωση που έβγαλε ο Πρωτέας Γρεβενών είναι για το τέλος της συνεργασίας με τον Μουρουζίδη, τον οποίο οι διοικούντες ευχαριστούν για την συνεργασία, τονίζοντας μάλιστα ότι πάντα θα τον αισθάνονται φίλο και κομμάτι της ομάδας.
«Το Δ.Σ. του Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑ Γρεβενών ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας , κοινή συναινέσει με τον προπονητή της ομάδας Μουρουζίδη Πέτρο..

Αισθανόμαστε την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας για πολλά χρόνια και να επισημάνουμε ότι με τη δική του παρουσία η ομάδα του Πρωτέα καθιερώθηκε στη Γ’ Εθνική, προσφέροντας ποιοτικό μπάσκετ στο φίλαθλο κοινό.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους τομείς θεωρώντας τον πάντα φίλο και κομμάτι της ομάδος μας.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑ».