Το Λίντο “ξυπνάει” μνήμες ανόδου…

Ο Φιλαθλητικός κατέκτησε το στόχο του (άνοδος) πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και πλέον μπορεί να… απολαύσει τη συνέχεια χωρίς άγχος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα εμφανιστούν χαλαροί στους επόμενους αγώνες, με πρώτο και καλύτερο αυτόν του Ηρακλείου, ο οποίος ξυπνάει ευχάριστες μνήμες στους ανθρώπους του Ζωγράφου.

«Πέρυσι κατακτήσαμε την άνοδο σε αυτό το γήπεδο, κάτι που ήταν εκπληκτικό. Είμαστε από τις λίγες ομάδες που έχουν ανέβει νικώντας τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, εκτός έδρας, απέναντι στην ομάδα που διεκδικούσε τον ίδιο στόχο» υπενθυμίζει ο Νίκος Γκίκας. «Σίγουρα η φετινή άνοδος δεν συγκρίνεται με την περσινή. Ηρθε πολύ νωρίς και σχετικά εύκολα. Στην ομάδα το πιστεύαμε ότι δεν χάνουμε με τίποτα την άνοδο από τα τέλη του χειμώνα» συνεχίζει ο βασικός πόιντ γκαρντ του Φιλαθλητικού.

Το μεθαυριανό παιχνίδι με το Ηράκλειο στο Λίντο θα είναι φυσικά πολύ διαφορετικό από το αντίστοιχο περσινό, που είχε γίνει την τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Αυτή τη φορά ο Φιλαθλητικός δεν θα έχει το παραμικρό άγχος για τους δύο βαθμούς. «Αυτοί που καίγονται είναι στο Ηράκλειο, οπότε θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Εμείς όμως θα μπούμε στο γήπεδο για να το χτυπήσουμε» τονίζει ο 22χρονος γκαρντ.