Από τα Φάρσαλα στην Καρδίτσα ο Τσούκας

Άλλον έναν νεαρό παίκτη απέκτησε η Καρδίτσα, που ανακοίνωσε τον Θανάση Τσούκα. Ο 19χρονος γκαρντ πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής την περσινή σεζόν στη Β’ Εθνική με τα Φάρσαλα, όπου είχε 191 πόντους σε 21 αγώνες (9,1 μ.ό.).

Η ανακοίνωση:

«Προσθέτει ταλέντο με Τσούκα ο Α.Σ.Καρδίτσας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Θανάση Τσούκα στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Ο 19χρονος ύψους 1,87 μ. γκαρντ, αποτελεί έναν από τους ανερχόμενους νέους αθλητές των εθνικών κατηγοριών. Ο γεννημένος το 2001 αθλητής κατάγεται από τα Γρεβενά, ενώ με τη φανέλα του τοπικού Κεραυνού αναδείχθηκε το 2017, πρώτος σκόρερ της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων με 145 πόντους και 17 εύστοχα τρίποντα σε 5 αγώνες.

Οι εμφανίσεις του τον οδήγησαν σε μεταγραφή το ίδιο καλοκαίρι στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με τον οποίο αγωνίστηκε δυο χρόνια στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, έως την περίοδο 2018-19 που ο «Γηραιός» κατέκτησε την άνοδο στη Basket League. Την περίοδο 2019-2020 αγωνίστηκε στο Γ.Σ.Φαρσάλων και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έχοντας σε 21 αγώνες 193 πόντους και 33 εύστοχα τρίποντα.

Ο Θανάσης Τσούκας θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας για τα επόμενα δυο χρόνια και αποτελεί μια πολύ σημαντική επένδυση για το παρόν και το μέλλον.

Καλωσορίζουμε το Θανάση στην οικογένεια του Α.Σ.Καρδίτσας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας».