Από τη ΔΕΚΑ στον Μακεδονικό ο 17χρονος Φωταρούδης

Οι εμφανίσεις του με την ομάδα παίδων της ΔΕΚΑ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα είχαν… κεντρίσει τους διοικούντες τον Μακεδονικό, που εκμεταλλεύτηκαν την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο και «έντυσαν» στα πράσινα τον 17χρονο Φώτη Φωταρούδη. Ο νεαρός από τη ΔΕΚΑ θα… βουτήξει στα βαθιά, καθώς στόχος του Μακεδονικού είναι να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.

Photo by makedonikos.gr

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ένα από τα καλύτερα μπασκετικά ταλέντα έβαλε και επίσημα στην σύνθεσή του ο Μακεδονικός με την απόκτηση του 17χρονου Φωταρούδη Φώτη από την ΔΕΚΑ.

Ο νεαρός γκαρντ με πολύ προσωπική δουλειά, υπομονή και επιμονή κατάφερε να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ηλικία του (γεννηθείς 2005), δείχνοντας έμπρακτα τις μπασκετικές ικανότητές του στο περασμένο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων στο οποίο με την ομάδα της ΔΕΚΑ πήραν την δεύτερη θέση, έχοντας βασικό ρόλο στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Ο Φώτης θα ενισχύσει άμεσα το ανδρικό τμήμα του συλλόγου στην πορεία πρωταθλητισμού που κάνει στην Β’ Εθνική κατηγορία, καθώς και το εφηβικό τμήμα στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ.

Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον αθλητή στην ομάδα και του εύχεται να είναι πρώτα απ’ όλα υγιής και να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται στο μπάσκετ με τον σύλλογο να είναι δίπλα του και να του δίνει όλα όσα χρειάζεται για την ακόμα περαιτέρω εξέλιξή του.