«Από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της ομάδας»

Η κόντρα ανάμεσα στη Διοίκηση του Περιστερίου και των οργανωμένων οπαδών, Fentagin, συνεχίζεται με τον σύλλογο να τονίζει μέσω ανακοίνωσής του ότι μέλη του Συνδέσμου έγραψαν μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της ομάδας, με αφορμή τα όσα έγιναν στην τελευταία Γενική Συνέλευση της Τρίτης.

Η ανακοίνωση:

«Oρισμένοι «φίλοι-μέλη» του Συλλόγου μας, αλλά και ταυτόχρονα μέλη των «Fentagin», που ανησυχούν για την αλλοίωση της ιστορίας του ΓΣ Περιστερίου, έγραψαν την Τρίτη, 6η Ιουνίου το βράδυ, στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου του Δήμου Περιστερίου, μια από τις πιο… μαύρες σελίδες στην ιστορία του.

Πρεσβεύοντας αξίες όπως, «κοινωνική αλληλεγγύη, σεβασμό στην διαφορετικότητα του άλλου», προπηλάκισαν και χειροδίκησαν κατά μελών του Συλλόγου μας, μόνο και μόνο επειδή τόλμησαν να εκφράσουν ανοικτά, θέσεις αντίθετες με τις δικές τους.

Το Δ.Σ. του ΓΣ Περιστερίου καταδικάζει απερίφραστα τις συμπεριφορές μισαλλοδοξίας των ανθρώπων αυτών και θα πράξει ό,τι μπορεί, ώστε τέτοιες σκηνές βίας και μίσους να μην επαναληφθούν.

Καλούμε το Δήμο της Πόλης μας, κάθε μέλος και φίλο του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, όλους τους αθλητικούς Συλλόγους του Πόλης, κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο πολίτη του Περιστερίου να καταδικάσουν τις συμπεριφορές αυτές, απομονώνοντας και εξοστρκίζοντάς τες δια παντός από τους αθλητικούς χώρους της Πόλης μας.
Εμείς αναμένουμε την άμεση επίδειξη μεταμέλειας των μελών μας αυτών για τη συμπεριφορά τους, αλλιώς, μετά λύπης μας, θα κινήσουμε τις διαδικασίες διαγραφής τους από το μητρώο μελών του Συλλόγου μας.

Η βία, όποια μορφή – λεκτική, ψυχολογική και σωματική – και αν λάβει, καμία σχέση δεν έχει με τα ιδεώδη του αθλητισμού που υπηρετεί ο ΓΣ Περιστερίου».