Από τον ΒΑΟΛ στο Καρλόβασι ο Μυτιληνού

mitilinou_source-sportschios.grΣτο Καρλόβασι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ικαριώτης άσσος, Στέργιος Μυτιληνού, μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν στον ΒΑΟΛ και αφού ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Ο ταλαντούχος φόργουορντ, θα φορέσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα της φετινής πρωταθλήτριας Σάμου/Ικαρίας, ΑΕ Καρλοβάσου, παρά την πρόταση που είχε και από τον Πολυκράτη Σάμου.

Έτσι στο πλούσιο βιογραφικό του, το Καρλόβασι θα είναι ο επόμενος σταθμός, αφού έχει επίσης αγωνιστεί παλιότερα στις εξής ομάδες: Ίκαρος Ικαρίας, Νίκη Ρέντη, ΑΕ Ρέντη, Εφηβικά Πανιωνίου, Έσπερος, Αίολος, Ταύρος, Πολυκρατης και ΒΑΟΛ Χίου.

Δηλώσεις Στεργιου Μυτηλινου στο sportschios.gr:

Ήταν μια δύσκολη απόφαση για έμενα για το εάν συνεχίσω ή όχι και φέτος το μπάσκετ, λόγω του σοβαρού τραυματισμού μου στην μέση. Τελικά έπειτα από συζήτηση που είχα με τους ανθρώπους της ομάδας του Καρλοβάσου, αποφάσισα πως θα ήταν πρόκληση για μένα να αγωνιστώ ξανά. Kαθοριστικο ρολό σε αυτή μου την απόφαση έπαιξε ο προπονητής του Καρλοβασου, Γιαννης Kαραβασιλης, που είναι αδελφικός μου φίλος, αλλά και ο κύριος Μαούνης Βαγγελης, οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν και με παρότρυναν και τους ευχαριστώ πολύ γιαυτο. Βλέποντας επίσης τη σοβαρή προσπάθεια και δουλεία που γίνεται με σκοπό την βελτίωση της ομάδας, είμαι αισιόδοξος για αυτην και ευελπιστώ ώστε τα καλυτέρα να έρθουν.

Η επίσημη ανακοινωση της ομαδας:

Το τμήμα Μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Καρλοβασου ανακοινώνει την μεταγραφή του αθλητή Στεργίου Μυτιληνου από την ομάδα του ΒΑΟΛ Χιου. Ο ικαριωτης παίκτης δεν είναι άγνωστος στην ομάδα μας, αφού αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Ικαρο και στον ΑΟ Πολυκρατη, κατακτώντας αρκετές φορές τον τίτλο του πρωταθλητή και πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος. Με την ομάδα του Πολυκράτη , εξάλλου κέρδισαν και την άνοδο στην Γ’Εθνικη κατηγορία ,οπού αγωνιστικέ μια χρονιά πριν αποκτηθεί από τον ΒΑΟΛ. Στην Χιο βρέθηκε τις δυο τελευταίες σεζόν, στο τοπικό πρωτάθλημα που κέρδισε την άνοδο στα μπαραζ και στη Γ’Εθνικη, με εξαιρετική παρουσία και τα δυο χρονιά.

Από την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας και αναμένεται να βοηθήσει ,με την ποιότητα και την εμπειρία που τον διακρίνει, τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων και του μακροχρόνιου πλάνου ποτ έχει τεθεί.

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες της ΑΕΚαρλοβασου καλωσορίζουν τον παίκτη και του εύχονται ομαδική και προσωπική επιτυχία με την ομάδα μας.

 

Πηγή: sportschios.gr