Απ’ τα… σίδερα πίσω στο παρκέ!

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος απ’ τη μέρα που ο Μιχάλης Μισούνοφ έκλεισε πίσω του την πόρτα της φυλακής και καταβάλει προσπάθειες για ν’ αλλάξει τη ζωή του. Και στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών, αποφάσισε να επιστρέψει σε πιο γνώριμα λημέρια από εκείνα, τα οποία τον είχαν μπλέξει στα δίχτυα της δικαιοσύνης. Στα μπασκετικά παρκέ, όπως αποκαλύπτει το basketworld.gr… Απάντησε, λοιπόν, θετικά στην πρόταση που του έκανε ο Ηρακλής Καβάλας για να ενισχύσει την ομάδα και να προσφέρει τις μπασκετικές του γνώσεις στους νέους συμπαίκτες του.

Ο 47χρονος Μισούνοφ, που στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα τόσο του Άρη, όσο και του Ηρακλή, αποφυλακίστηκε προ σχεδόν ενός έτους, έπειτα από μία διετία κράτησής του στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης. Ο Μισούνοφ είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 8 μηνών, γιατί κατείχε μία ρουκέτα και δύο εκτοξευτήρες αντιαρματικών ρουκετών RΡG, ενώ απολογούμενος τότε στο δικαστήριο, είχε υποστηρίξει ότι παρέλαβε το οπλοστάσιο για φύλαξη από φίλο του που πέθανε και που δραστηριοποιούνταν σε κυκλώματα προστασίας νυχτερινών κέντρων.

Θα πρέπει, βέβαια να επισημανθεί ότι το όνομα του Μιχάλη Μισούνοφ φέρεται να συμπεριλαμβάνεται στις λίστες για τους μεγάλο-οφειλέτες του ελληνικού δημοσίου με τον πρώην παίκτη του Άρη και του Ηρακλή να φαίνεται ότι έχει οφειλές ύψους 614.000 ευρώ!