Αργος καλεί… ΑΕΚ!

Κάλεσμα στην ΑΕΚ για συγχώνευση, με πιθανή έδρα το Λουτράκι, κάνει η… αντίστοιχη του Αργους! Ο Νίκος Γριμάνης, πρόεδρος των Αργιτών παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ωρα για Σπορ», μέσω της οποίας άνοιξε την πόρτα για το ενδεχόμενο να συγχωνευτούν οι δύο «δικέφαλοι», οι οποίοι ούτως ή άλλως συνεργάζονται εδώ και αρκετό καιρό σε άλλα επίπεδα.

«Είμαστε Ενωσίτες. Πονάμε την ομάδα. Στενοχωριόμαστε για αυτό που συμβαίνει. Οι πόρτες της ΑΕΚ Άργους είναι όμως ανοιχτές. Η διαβάθμιση του μπάσκετ της Μάνας ΑΕΚ στη Β’ Εθνική ίσως αποδειχθεί λυτρωτική. Εμείς είμαστε διαθέσιμοι, πάντως, αν υπάρχει μία υγιής κατάσταση και εφόσον βεβαίως παραμείνουμε στην Α2 κατηγορία να συνεργαστούμε» τόνισε ο Νίκος Γριμάνης, προσθέτοντας:

«Δεν φοβάμαι τις λέξεις. Το λέω ευθέως. Για συγχώνευση μιλάω. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην εξελιχθεί αυτή η καλή συγκυρία για την μπασκετική ΑΕΚ σε αυτό που λέμε «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Έπειτα από μια καταστροφή μπορεί να προκύψει κάτι καλό. Ξέρω ότι γίνεται. Κι αυτό είναι το ζητούμενο. Από εκεί και πέρα, ας περιμένουμε τον εκπρόσωπο του κυρίου Φιλίππου, τον Σωκράτη Λαμπρόπουλο.

Θέλω να βοηθήσω. Όπως περιμένω και τους ανθρώπους της ΑΕΚ να βοηθήσουν. Όσο για την έδρα; Υπάρχει και το κλειστό του Λουτρακίου. Θα δούμε».