Αργυρόπουλος: «Να αποδεικνύουμε ότι είμαστε καλύτεροι»

Με μικροπροβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Απόλλων Πατρών εν όψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τη Νέα Κηφισιά.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πετρόπουλος ταλαιπωρείται από ίωση από την αρχή της εβδομάδας, ενώ αύριο θα επιχειρήσει να μπει στην προπόνηση, αλλά και ο Γιάννης Λιανός έχει ενοχλήσεις στη μέση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ακολουθήσει εντατικό πρόγραμμα.
Αντίθετα το« παρών»  έδωσε ο Θανάσης Ζαφείρης, ο οποίος πήρε άδεια από τη σχολή Πυροσβεστικής στην Αθήνα που υπηρετεί.

Για ακόμα μία φορά ο κόσμος αναμένεται να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, όπου ο γκαρντ των «μελανόλευκων», Νίκος Αργυρόπουλος, εξέφρασε την σιγουριά του μέσω του infobasket.gr, πως δεν θα υπάρξουν παρατράγουδα.

Ο 33χρονος γκαρντ λοιπόν τόνισε εν’ όψει της νέας μεταξύ τους συνάντησης: «Είμαι σίγουρος ότι αυτό το θέμα έχει τελειώσει και από την μεριά των παικτών, αλλά και οι φίλαθλοι δεν νομίζω πως θα ασχοληθούνε. Θα ναι ένα κοινό ματς». Παράλληλα πρόσθεσε: «Σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι εύκολος αγώνας. Αλλά αν είμαστε όσο δυνατοί χρειάζεται και συγκεντρωμένοι όσο το απαιτεί η αναμέτρηση, νομίζω ότι έχουμε τον πρώτο λόγο. Έχουμε ακόμα εννέα τελικούς συμπεριλαμβανομένου και του αυριανού όπου θα τα αντιμετωπίσουμε με πολύ σοβαρότητα. Πρέπει σε κάθε αγώνα να αποδεικνύουμε ότι είμαστε καλύτεροι στη πράξη και όχι στην θεωρία».