Με ντέρμπι και μάλιστα γειτονικό, βρίσκει την Αναγέννηση Καρδίτσας καθώς την Κυριακή (23/1) στο πρώτο παιχνίδι της επανέναρξης του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει τους Τιτάνες Παλαμά. 
Εν όψει της αναμέτρησης, ο Σταυρος Αργυρης μίλησε για το ματς, κάνοντας παράλληλα ένα μίνι απολογισμό. «Kαλή χρονιά με υγεία για όλο το κόσμο και να αφήσουμε πίσω μας, μια χρονιά που μας ταλαιπώρησε αρκετά σωματικά και ψυχολογικά με μεγάλο αποδέκτη σε όλους τους αθλητές ανεξαρτήτως αθλήματος…»

Τοπικό ντέρμπι την Κυριακή με δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Τη σωτηρία…
Ένα ματς τελικός… ένα ματς που θα μιλήσει το πάθος και η καρδιά για την νίκη και είναι από τα ματς που χαίρεται να παίζει ένας αθλητής.

-Αναβολές, πρωτόκολλα covid και πάλι από την αρχή… Σε πόσο μεγάλο βαθμό επηρεάζονται οι παίκτες, σωματικά, σε ρυθμό και σε συγκέντρωση;
Πρωτόγνωρη κατάσταση ζούμε λόγω covid, όλες οι ομάδες με συχνούς τραυματισμούς όπως και η δική μας ομάδα να ταλαιπωρείται από μακροχρόνιες απουσίες παιχτών και να λείπουν από τα παιχνίδια μας.
Το στάματα – ξεκίνα είναι μεγάλο πρόβλημα για τους αθλητές που τους αναγκάζει να μην μπορούν να βρουν Ρυθμό για να παίξουν και πλέον έχουμε και τις αναβολές παιχνιδιών που δείχνει να κουράζει και στην ψυχολογία των παιχτών γιατί ο παίχτης θέλει να αγωνίζεται κάθε Κυριακή για να δίνει χαρά στον κόσμο.

Βρισκόμαστε σχεδόν στο τέλος του πρώτου γύρου. Πως βλέπεις μέχρι σήμερα την πορεία μας ως νεοφώτιστη ομάδα στη Β Εθνική;

Φτάσαμε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου, σε ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων με τις ομάδες που είναι ψηλά στην βαθμολογία να έχουν δείξει την ποιότητα τους και τις υπόλοιπες να παλεύουν για την σωτηρία αλλά με ομάδες που έχουν πολύ καλούς αθλητές.
Η πορεία μας μέχρι στιγμή είναι πολύ καλή αλλά και άτυχη διότι χάσαμε δύο παιχνίδια στις λεπτομέρειες και θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε πολύ ψηλότερα στη βαθμολογία αλλά αυτό είναι το πρωτάθλημα της Β Εθνικής γεμάτο εκπλήξεις και ανηφόρες.
Θεωρώ ότι η ομάδα θα δείξει ένα καλό πρόσωπο για τα υπόλοιπα ματς μέχρι τέλος της σεζόν με πρώτο το γειτονικό ντέρμπι με τον Παλαμά.

Η ευχή σου για το Μπάσκετ και τους φιλάθλους μας για το 2022;
Η ευχή μου, για το μπάσκετ είναι να αγαπηθεί ακόμη περισσότερο και να ξαναγεμίσουν τα γήπεδα νέα παιδιά.. Η ευχή μου για την ομάδα είναι εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή… Όσο για τον κόσμο, θα ήθελα να είναι δίπλα όπως είναι όλα αυτά τα χρόνια, να μας στηρίζει όπως το κάνει και ειδικά σε αυτή την παρθενική εμφάνιση στη Β Εθνική που τον θέλουμε για να πετύχουμε την παραμονή. Καλή μας χρονιά…