Αρκετές οι επιλογές για το διήμερο δίνει στο BETroom η Defencebet

Kαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Φτάσαμε πλέον στην 22η αγωνιστική στην Euroleague Basketball και η μάχη για το ποιες ομάδες θα πάρουν τις οκτώ προνομιούχες θέσεις συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Στοιχηματικά το πρόγραμμα διημέρου έχει αρκετές επιλογές πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει αναλυτικά:

ΟΥΝΙΚΣ-ΡΕΑΛ 9/2 18.00
Η Ουνικς έχει 7 συνεχόμενες ήττες και μια νίκη μόνο στα τελευταία 10 παιχνίδια. Βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Από την άλλη έχουμε την Ρεαλ που ανέβηκε στην 1η θέση. Τρέχει 10 παιχνίδια αήττητη! Βλέπουμε ότι οι 2 ομάδες είναι το ακριβώς αντίθετο! Παίζει ο Δαυίδ με τον Γολιάθ. Τι εννοείτε ότι κέρδισε όμως ο Δαυίδ? Ε τότε κ εμείς να κάνουμε την κόντρα μας…Σας είπα ότι είμαι λίγο συντηρητικός και γι αυτό θα πάρω τον άσο με χάντικαπ…Το οβερ στους 160+ είναι μια καλή επιλογή αφού οι ομάδες έχουν γρήγορο ρυθμό…

ΕΦΕΣ-ΜΙΛΑΝΟ 9/2 19.30
Βρε βρε την Εφες , έκανε διπλό στη Σερβία και τους ξέρανε όλους. Ε οκ όχι όλους , για να τα λέμε κι αυτά!!. Πιστεύω ότι είναι ψιλοαναρχη ομάδα. Μπορεί να διαλύσει το Μιλάνο , μπορεί και να χάσει! Από την άλλη η ιταλική ομάδα , το παλεύει όσο μπορεί και έχει κάνει κάποιες σημαντικές αλλά ανούσιες νίκες. Το πάει καλά τελευταία γι αυτό και θα την στηρίξω παίρνοντας βέβαια το χάντικαπ.

ΠΑΟ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ 9/2 21.15
Πονηρό παιχνίδι για την ελληνική ομάδα. Κωλοπετσωμένοι οι Γερμαναράδες έχουν καλή ομάδα και καλό προπονητή. Δεν θα είναι εύκολο ματς. Φυσικά μια ήττα για τον Παο θα τον πάει πίσω. Πιστεύω στον ξερό άσο(1.30) , αλλά το χάντικαπ υπέρ της Μπαμπεργκ δεν το προσπερνάω εύκολα.

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΦΕΝΕΡ 10/2 19.00
Δύσκολο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι καίγονται πιο πολύ , μεγαλύτερο κίνητρο. Πάντως στα τελευταία παιχνίδια δεν τα πάνε καλά , κ δείχνουν αυτοκτονικές τάσεις. Από την άλλη η Φενερ βρήκε τα πατήματα της και έχει καβαντζωσει τουλάχιστον την 4η θέση. Θα διαλέξω τον άσο (καρφί κ με χάντικαπ) , ελπίζοντας στον εγωισμό και το κίνητρο των παικτών της Νταρουσαφακα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 10/2 21.00
Περιμένω νίκη με πολύ καλή άμυνα της ελληνικής ομάδας. Δεν θα είναι εύκολο αυτό γιατί οι Λιθουανοι στα εκτός είναι πιο παραγωγικοί. Πάντως δεν θα με παραξενέψει εάν μείνουν ίσως και κάτω από τους 70 πόντους(για κάποιον που θέλει να ρισκάρει).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΓΑΛΑΤΑ 10/2 22.00
Ζευγάρι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αμυδρές οι ελπίδες για την Μπαρτσα , ειδικά εάν συνεχίσει σ αυτό το χάλι. Δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να βγάλει αντίδραση. Δεν ξέρω αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση. Από την άλλη οι τουρκοι είναι ανεβασμένοι , έχουν βρει ρυθμό κ παίζουν ελεύθερο μπάσκετ. Θα πάρω το χάντικαπ υπέρ των φιλοξενούμενων , ελπίζοντας να μην ξυπνήσει η Μπαρτσα και να συνεχίσει τις κακές εμφανίσεις της.

** Μην ξεχνάτε τρέχει και ο διαγωνισμός του DefenceBet για το μήνα Φεβρουάριο με δυο πολύ καλά δώρα. Πάρτε μέρος απλά και εύκολα πατώντας ⇒ (ΕΔΩ) ⇐.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο Defencebet.com