Αρνίδης: «Οι Μαχητές πάνε σε κάθε ματς για τη νίκη.»

Με ανεβασμένο το ηθικό μετά τη νίκη επί του Ερμή, οι Μαχητές πηγαίνουν στις Σέρρες (25/2) για να αντιμετωπίσουν σ΄ενα δύσκολο ματς τους Ικάρους.  Ο Δάνης Αρνίδης μιλώντας για την αναμέτρηση ανέφερε πως η ομάδα δεν επηρεάζεται από τη βαθμολογική θέση των ομάδων και πως πάνε σε κάθε ματς για τη νίκη.

«Η ομάδα προερχόταν από πέντε συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, έπρεπε να γίνει αυτή η νίκη κυρίως για τη ψυχολογία και για την καλή συνέχεια. Ημασταν πάρα πολύ καλοί από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, φάνηκε ότι το θέλαμε περισσότερο και έτσι κερδίσαμε», ανέφερε σχετικά με τη νίκη των Πεύκων επί του Λαγκαδά, ενώ συνέχισε σχολιάζοντας το επερχόμενο ματς με τους Ικάρους:

«Από τον πρώτο γύρο μέχρι τώρα έχουν αλλάξει πολλά. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Οπως έχει αποδειχτεί, όλοι μπορεί να κερδίσουν όλους. Δεν λέει κάτι η βαθμολογική θέση της κάθε ομάδας. Οι Μαχητές πάνε σε κάθε ματς για τη νίκη. Παλεύουν σε κάθε παιχνίδι, είμαστε ανταγωνιστικοί, από το 1′ έως το 40′ και ελπίζουμε πάντα στο θετικό αποτέλεσμα».