Αρνητικά όλα τα covid-19 tests στη Μεγαρίδα

Οι καιροί είναι… πονηροί και στη Μεγαρίδα φρόντισαν ν’ ακολουθήσουν το ρητό που λέει “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν”. Κι έτσι προχώρησαν σε σειρά εξετάσεων για τον Covid 19, ώστε να είναι 100% σίγουροι ότι δεν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα στην ομάδα.

Με την κίνησή τους αυτή όπως τονίζουν στη ΝΕΜ “… για άλλη μια φορά δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλο μας, για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε την κοινωνική μας ευαισθησία, για άλλη μια φορά προλαμβάνουμε & όχι αντιδράμε μετά την «ζημιά» & για άλλη μια φορά δεν υπολογίζουμε το οικονομικό κόστος προκειμένου να αισθάνονται ασφάλεια τα παιδιά μας & όλοι όσοι «στέκονται» δίπλα μας”.

Απόλυτα εναρμονισμένοι, λοιπόν στο υγειονομικό πρωτόκολλο και με την συνεχή καθοδήγηση του παθολόγου Μάριου Χατζόπουλου η ΝΕΜ προέβη στα covid-19 tests σε ολόκληρη την αντρική ομάδα (παίχτες & staff) στο Νοσοκομείο Γεννηματά υπό την παρουσία του γιατρού. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά κι όπως τονίζουν “… όμως δεν μένουμε εδώ. Επαναληπτικό τεστ έχει ήδη προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη 30/9 στο Θριάσειο. Δηγματοληπτικά τεστ έχουν διενεργηθεί αρκετά & θα συνεχίσουν να διενεργούνται όποτε μας το ζητούν οι γιατροί μας.
Επίσης ο έτερος παθολόγος μας Δημήτριος Χατζόπουλος δώρησε 2 θερμόμετρα «πιστόλια» με τα οποία θερμομετρούνται όλοι οι αθλητές μας, όλων των Τμημάτων, πριν την έναρξη της προπόνησης, απολυμαίνονται σχεδόν με ευλάβεια χώροι & υλικό επανειλημμένως & καθημερινώς & το κυριότερο όλο το ιατρικό επιτελείο μας (όχι μόνο οι παθολόγοι αλλά & ο ορθοπεδικός μας Μιχάλης Δαγιακίδης) είναι σχεδόν καθημερινά στο γήπεδο & νουθετούν, προλαμβάνουν & καθοδηγούν αθλητές & προπονητές.
Στην ΝΕΜ δεν παίζουμε με την υγεία, όπως δεν παίζουμε με την σοβαρότητα στην εκμάθηση. Ίσως αυτός είναι & ένας από τους λόγους που οδηγεί, κάποιους ελάχιστους, κακοήθεις να βγάζουν «βρωμίτσες»…
Τα προσπερνάμε όλα με καλή διάθεση & την ευχή να είναι όλος ο κόσμος υγιής & να βγούμε όλοι το συντομότερο δυνατόν καθαροί έξω από το τούνελ της πανδημίας.

Μέχρι τότε εμείς αυτό το μπάσκετ θα πρεσβεύουμε…

Above all, the Team!”.