Αρνόκουρος: «Έχουμε πίστη και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας»

Η Δάφνη Δαφνίου θα αντιμετωπίσει αυτό το Σάββατο (8/2, 17:00) την Καρδίτσα στο Κλειστό του Χαϊδαρίου. Ο Γιώργος Αρνοκούρος μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για την ήττα στον πόντο από το Αγρίνιο, τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα και την ομάδα της Θεσσαλίας.

Αναφορικά με το ματς στο Αγρίνιο, ο ταλαντούχος Forward/Center σχολίασε: «Το ξεκίνημα μας στο Αγρίνιο δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε. Στη συνέχεια με καλύτερη συγκέντρωση πήγαμε στο ημίχρονο μπροστά σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ παλέψαμε και το ματς πήγαινε πόντο πόντο, η τύχη μας γύρισε την πλάτη και χάσαμε ένα ακόμα παιχνίδι στα τελευταία δευτερόλεπτα», ενώ συνεχίζοντας, επισήμανε: «Είναι γεγονός πως τα τελευταία ματς τα έχουμε χάσει στις λεπτομέρειες, όμως, αυτό δεν μας αγχώνει, διότι έχουμε δείξει πολύ καλή παρουσία μέσα στο παρκέ και αυτό μας δίνει δύναμη και κίνητρο για την συνέχεια του Πρωταθλήματος».

Ο 19χρονος διεθνής με την Εθνική Νέων δήλωσε για το επερχόμενο ματς: «Η Καρδίτσα βρίσκεται στην τριτη θέση της Α2. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά εμείς θα κάνουμε το παν για να επανέλθουμε στις νίκες και να ανέβουμε ένα ακόμα σκαλοπάτι στην βαθμολογία. Παρόλο που χάσαμε στις λεπτομέρειες στον πρώτο γύρο πιστεύω ότι στο γήπεδο μας ότι δεν θα επαναληφθεί το ίδιο, διότι έχουμε πίστη και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Στο ματς αυτό θα πρέπει να μπούμε πολύ συγκεντρωμένοι με πιεστική άμυνα και καθαρό μυαλό στην επίθεση».