Αρχή με Μιχάλογλου

Την αρχή έκανε ο Πανερυθραϊκός στις μεταγραφές αποκτώντας τον Αντώνη Μιχάλογλου. Ο 24χρονος φόργουορντ που την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Δούκα αναμένεται να προσφέρει λύσεις κάτω από τη ρακέτα.

Αναλυτικά: 

«Ο Πανερυθραϊκός Α.Σ. ανακοινώνει την ένταξη του αθλητή, Αντώνη Μιχάλογλου, στο ρόστερ της ομάδας μας. Ο διεθνής -με τις Εθνικές Παίδων, Εφήβων και Νέων- φόργουορντ είναι γεννημένος στις 9/4/1988 και έχει ύψος 2.05. Αγωνίζεται, κατά βάση, στην θέση «4» και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στη νέα προσπάθεια. Ο Μιχάλογλου ξεκίνησε την καριέρα του από το Πέρα και στην συνέχεια έκανε το μεγάλο βήμα αγωνιζόμενος στην ΑΕΚ, έπειτα μετακόμισε στον  Ηλυσιακό, στον Αρκαδικό, ξανά στο Πέρα, ενώ πέρυσι είχε εξαιρετική παρουσία με την φανέλα του Δούκα, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής».

«Η νέα μου ομάδα αποτελεί πρότυπο για πολλές άλλες, ακόμη και μεγαλύτερων κατηγοριών. Η μεταγραφή μου θέλω να αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη Μιχάλογλου για τη μεταγραφή του στο σύλλογο της Ερυθραίας και συνέχισε:

«Ο Πανερυθραϊκός έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των αθλητών που αγωνίστηκαν στο σωματείο. Ο σύλλογος εμπνέει εμπιστοσύνη και πιστεύω να έχουμε μία καλή σεζόν και γιατί όχι να πρωταγωνιστήσουμε κιόλας. Θέλω, επίσης, να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του κόουτς Χουχουλή προς το πρόσωπό μου και τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας».

Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί από το σύλλογο ο Παναγιώτης Καραβανάς, με την ομάδα να του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Νίκο Κούρτη.