Αρχίζει να… τρέχει το 1st Basketball Summer Camp του Αμύντα

Τα… μυστικά του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν στο “1st Basketball Summer Camp” που διοργανώνει ο ΑΟ Αμύντας Δάφνης Υμηττού οι φίλοι του αθλήματος που έχουν γεννηθεί απ’ το 1993 έως το 2006. Ο ιστορικός σύλλογος, που τα τελευταία χρόνια φροντίζει να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στην ανάπτυξη και βελτίωση των αθλητών του, διοργανώνει ένα camp ανοικτό σε όλους τους αθλητές εκτός Αμύντα που θέλουν να συμμετάσχουν. Ο στόχος είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά που αγαπούν τον αθλητισμό και την καλαθοσφαίριση να έχουν μια ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση κατά την μεταβατική περίοδο που θα τα βοηθήσει να αναπτυχθούν αθλητικά.

Το camp αυτό χωρίζεται σε δύο περιόδους. Η πρώτη θα διαρκέσει από 20/6 έως 1/7 και είναι το “Young All Stars Camp” για αθλητές γεννημένους από το 2000 έως το 2006 και η δεύτερη περίοδος από 4/7 εως 15/7, το “Future All Stars Camp” για αθλητές γεννημένους από το 1993-1999.

Όσον αφορά τους υπεύθυνους του προγράμματος, επικεφαλής είναι ο Αθλητικός Διευθυντής του συλλόγου Θωμάς Καραμπέτσιος, ενώ συμμετοχή στο πρόγραμμα θα έχει και ο head coach της ανδρικής ομάδας Αλέξης Ζαβός, καθώς και οι Γιάννης Σιούτης, Κώστας Βαρδαβάς, Λεωνίδας Ζούπας και άλλοι.
Απ’ το camp θα περάσουν κι άλλοι έμπειροι άνθρωποι του αθλήματος (Κώστας Σορώτος, Δημήτρης Λιόγας, Ηλίας Παπαθεοδώρου κ.α.) καθώς και υψηλού επιπέδου αθλητές (Λ. Αγαδάκος, Ν. Μπάρλος, Φ. Κουμπούρας, Χρ.Πετροδημόπουλος, Χρ.Στεφανίδης, Περ. Δορκοφίκης , Σ. Νικητάκης κ.α.), οι οποίοι θα μεταφέρουν στα παιδιά την εμπειρία και τις γνώσεις τους. Παράλληλα οι νεαροί αθλητές θα ενημερωθούν από ειδικούς επιστήμονες για θέματα που αφορούν τη διατροφή, τη φυσικοθεραπεία, τη διαιτησία, την εκπαίδευση, τα προγράμματα υποτροφιών στην Αμερική κ.α.

Μεγάλη σημασία θα δοθεί στο physical training της μεταβατικής περιόδου και γι’αυτό το λόγο έχει προσκληθεί ο coach Κώστας Χατζηχρήστος (ΟΣΦΠ, ΓΣ Πανιώνιος), ενώ απ’ τις εγκαταστάσεις θα περάσει κι ο Νάσος Γαλακτερός που θα δώσει στους νεαρούς αθλητές πολύτιμες πληροφορίες από την τεράστια εμπειρία του από το χώρο της επαγγελματικής καλαθοσφαίρισης.

Όπως επισημαίνει με την ανακοίνωσή του ο ΑΟ Αμύνρας Δάφνης Υμηττού στο 1st Basketball Summer Camp θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας για τις συμμετοχές και οι εγγραφές θα λήξουν την Πέμπτη 16 Ιουνίου. Στο camp μπορούν να συμμετάσχουν αγόρια και κορίτσια και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλεφωνα: 2107610339-2109765205 από Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00-20:00 ή στα e-mail: tkarabet@amyntas.gr και  thomaskarabetsios@yahoo.com