Αρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Τα πρώτα τους βήματα κάνει ο Αίολος βάζοντας τις βάσεις εν όψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα,  η ομάδα των Τρικάλων ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά.

«Όλοι μαζί για να κρατήσουμε την ομάδα της πόλης ψηλά γιατί όλοι μαζί μπορούμε. Αυτό είναι το σύνθημα της καμπάνιας του Αιόλου Τρικάλων για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας.

Οι Τρικαλινοί φίλαθλοι καλούνται να βοηθήσουν την προσπάθεια της Τρικαλινής ομάδας μπάσκετ που θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Έτσι, από σήμερα 5 Ιουλίου, άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από πόρτα σε πόρτα, απο επιχείρηση σε επιχείρηση, από φίλαθλο σε φίλαθλο.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 150 ευρώ για τις Gold κάρτες(αριθμημένες θέσεις), 50 ευρώ για τις Silver Κάρτες(αριθμημένες θέσεις) και 30 ευρώ για τις Bronze κάρτες(θέσεις χωρίς αρίθμηση).

Η διοίκηση της Τρικαλινής ομάδας ευελπιστεί ότι με τα εισπραχθέντα χρήματα από τους αγνούς φιλάθλους και τους επιχειρηματίες της πόλης θα δημιουργήσει και πάλι μια ανταγωνιστική και αντάξια ομάδα του της πόλης των Τρικάλων και της Θεσσαλίας γενικότερα».