Ατυχος ο Λίνος, 2-3 μήνες εκτός…

Δεν έφτανε η ήττα από την Ιταλία, ήρθε και ο σοβαρός τραυματισμός του Λίνου Χρυσικόπουλου να κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα για την εθνική ομάδα. Ο ηγέτης της Εθνικής Νέων έσπασε το βραχίονα του αριστερού χεριού πάνω στην προσπάθειά του να κάνει διείσδυση στη ρακέτα των Ιταλών 9’07’’ πριν από τη λήξη του αγώνα, κι ενώ το σκορ ήταν 55-48 υπέρ των «ατζούρι».

Ο άσος της Μπιέλα έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος και αμέσως βγήκε από το παρκέ και διακοσμίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Ο Χρυσικόπουλος θα χάσει φυσικά το υπόλοιπο τουρνουά και θα επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 2-3 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Θυμίζουμε ότι αυτός είναι ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός παίκτη της Εθνικής, μετά αυτόν που υπέστη ο Γιώργος Γεωργάκης κόντρα στην Τουρκία. Πριν από αυτούς, οι Παπαδιονυσίου, Φασένγκας «κόπηκαν» επειδή ήταν τραυματίες, ενώ και οι Κατσίβελης, Κουκουλάς τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας…