Αυτή είναι η Νήαρ Ηστ της σεζόν 2013-14…

Το ρόστερ για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Νήαρ Ηστ, τονίζοντας ότι οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν. Κάτι που σημαίνει ότι οι Τσολάκης, Καπετζόγλου (επέστρεψε από την ΑΕΚ), Λυτόπουλος, Γκαβανόπουλος και Αττίκος θα είναι τα νέα πρόσωπα των “κόκκινων”, σε σχέση με την περασμένη χρονιά.

Εκτός της “βασικής 12άδας”, η ομάδα της Καισαριανής θα πλαισιωθεί και από τους παίκτες της ομάδας νέων (U22), ενώ με την παρουσία των γηγενών Καπετζόγλου, Χαμαϊδή και των αδερφών Κούλη στη 12άδα, η διοίκηση επισημαίνει στη σχετική ανακοίνωση «…την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα των ακαδημιών μας, καθώς επίσης τον στόχο μας σαν διοίκηση να στελεχώσουμε την ομάδα μας με παιδιά της πόλης μας».

Σήμερα άρχισε και η προετοιμασία της Νήαρ Ηστ, με την ανακοίνωση να αναφέρει: «Εκ μερους του Δ.Σ. ευχόμαστε σε όλους να έχουν πάνω από όλα την υγειά τους και με τις εμφανίσεις τους και το ήθος τους να οδηγήσουν την ομάδα μας ξανά στην κορυφή. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ».

Αναλυτικά, το ρόστερ της Νήαρ Ηστ για τη σεζόν 2013-14:

Τσολάκης Ιωάννης, Μούγιος Ηλίας, Καπετζόγλου Νικόλαος, Χατζηκωστής Κων/νος, Καραμπάς Πέτρος, Λυτόπουλος Γιώργος, Γκαβανόπουλος Χρήστος, Αττίκος Ανδρέας, Χαρωνίτης Παναγιώτης (1991), Χαμαϊδής Σωκράτης (1992), Κούλης Χαράλαμπος (1993), Κούλης Κων/νος (1995).