Αυτή η σεζόν τελειώνει στην Τρίπολη, μιαν άλλη όμως, ξεκινά!

ikaroi-serrwnΠαρά τη μεγάλη απογοήτευση του υποβιβασμού μετά την ήττα από τον Ερμή Λαγκαδά, οι Ικαροι Σερρών μάζεψαν τα κομμάτια τους και προπονήθηκαν κανονικά όλη την εβδομάδα για να ανταπεξέλθουν στον τελευταίο αγώνα της σεζόν κόντρα στον Αρκαδικό.

Το staff της ομάδας, με όσο κουράγιο απέμεινε, κράτησε ενωμένους τους παίκτες και όλοι μαζί (11 παίκτες) αναχώρησαν το πρωί της Παρασκευής οδικώς για την Τρίπολη, όπου αύριο στις 17:00 είναι το τελευταίο ματς για την Α2, κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικά Αρκαδικό. Από την αποστολή θα απουσιάσει μόνο ένας παίκτης και αυτός νεαρός, από τις ακαδημίες, λογω σχολικών υποχρεώσεων, οι βασικοί παίκτες ακολούθησαν κανονικά την αποστολή.

Όσον αφορά την επομένη μέρα της ομάδας, που θα την βρει μετά το τέλος του αγώνα της Τρίπολης στην Β΄ Εθνική, γίνονται συζητήσεις κι επαφές του Πρόεδρου της ομάδας Άρη Αθανασιάδη με το προπονητικό team και παίκτες αλλά και με μελή της διοίκησης, προκειμένου να αποφασιστεί το καλύτερο δυνατό σενάριο για την επανάκαμψη του συλλόγου άμεσα στην μεγάλη κατηγορία.