Αυτή μάλιστα!!! Ηταν αγωνιστική-διαφήμιση!

Φίλοι μου γεια σας

Αυτή μάλιστα ,ήταν μία  κλασική αγωνιστική επιπέδου Α2 !!! Μία αγωνιστική με παιχνίδια διαφήμιση για το πρωτάθλημα.

Ίκαροι και Πάτρα ,έστω και δύσκολα ,εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα έδρα  αλλά στο  τέλος  έκαμψαν τις αντιστάσεις που προέβαλαν ΑΕΚ και Λαύριο αντίστοιχα. Παρέμειναν στην κορυφή και προσπαθούν να δημιουργήσουν διαφορά από τους υπόλοιπους.

Ο Ερμής Λαγκαδά φαίνεται ότι ξύπνησε για τα καλά αφού πέρασε –και   αυτός στην παράταση  –από το Μετς, κερδίζοντας  το Παγκράτι και του δημιούργησε τεράστιο πλέον πρόβλημα ψυχολογίας.

Σούπερ νίκη για τον Πιερικό, η παρθενική του για φέτος και μάλιστα σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή του Περάματος. Οι απουσίες των 2 βασικών, αλλά άμυαλων, όπως αποδείχτηκε παικτών του Περάματος, στοίχησε ακριβά εξανεμίζοντας στην ουσία το διπλό της περασμένης αγωνιστικής στην Κρήτη.

Η Ερυθραία, πιστή στη φήμη της ,πρόσφερε άλλο ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς ,χάνοντας στην παράταση από τον ΟΦΗ, που επέστρεψε στις επιτυχίες. Ευτυχώς, δηλαδή, γιατί ποιος  άντεχε πάλι  την γκρίνια τους …

Η Κηφισιά παρά τις ελλείψεις της πήρε την πρώτη  ουσιαστική νίκη της στην Α2, απέναντι στο πάντα μαχητικό και ικανό για τη ζημιά,  Αμύντα.

Η Ελευσίνα ξεμούδιασε … απέναντι στο Άργος κερδίζοντάς το με 40 πόντους και πηγαίνει στο  ντέρμπι με το Λαύριο φρέσκια.

Ο Αρκαδικός έψαχνε καιρό μία καλή νίκη. Αυτή ήρθε με αντίπαλο  την Λευκάδα και μάλιστα μεγάλη σε διαφορά, αφού τη  διέσυρε με είκοσι πόντους, παίζοντας καταπληκτικά σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Η Λευκάδα απογοήτευσε με την απόδοσή της καθώς έχει δείξει καλύτερη εικόνα σε προηγούμενα παιχνίδια.

Ευχαριστώ  πολύ