«Αφήστε τις θεωρίες συνωμοσίας για άλλες στιγμές»

tsapasΤη δική του απάντησε έδωσε ο ισχυρός άνδρας του Φάρου Κερατσινίου, Βαγγέλης Τσάπας, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Περιστέρι, μέσω του προσωπικού του προφίλ σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης. 

Μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Τσάπας παραθέτει στοιχεία του αγώνα, τονίζοντας πως το Περιστέρι πρέπει να ψάξει γιατί εμφανίστηκε ανέτοιμο, όπως το ίδιο το χαρακτήρισε, στο παιχνίδι της χρονιάς. 

Αναλυτικά:

«Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Περιστεριού για τον μεταξύ μας αγώνα δεν μπορούμε να πιστέψουμε οτι αυτή η ανακοίνωση έχει συνταχθεί από την διοίκηση της Ιστορικής Ομάδας αλλά πιθανόν από κάποιο παράκεντρο που θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις .

Ολη αυτή η ανακοίνωση το μόνο σκοπό που έχει είναι να δημιουργήσει εντυπώσεις και να χρησιμοποιηθεί ως εσωτερική κατανάλωση .Δεν μπορεί να εξηγηθεί με λογική αλλιώς.

Διότι το Περιστέρι εμφανίζεται στο γήπεδο να παίξει τον αγώνα της Χρονιάς όπως οι ίδιοι το παρουσίαζαν. Και σ’ αυτό το παιχνίδι χάνει τουλάχιστον 20 βολές. Δεν βάζει ούτε ένα μεγάλο σουτ κι από το 8′ έως το 20′ πετυχαίνει μόνο 7 πόντους με 3 βολές και 2 δίποντα. Κι ολη την ώρα όλος ο πάγκος διαμαρτυρόταν στους διαιτητές και στην Γραμματεία. Το ημίχρονο έκλεισε με 10 πόντους διαφορά και στο 2ο ημίχρονο έπεσε μόνο μια στιγμή κάτω απο τους 10.

Ολη την ώρα ο αγώνας ήταν ανάμεσα στους 10-18 πόντους.

Η ομάδα του Φάρου από το 3ο Δεκάλεπτο είχε με 4 φάουλ 4 βασικούς της παίχτες.

Ολα αυτά που δεν είναι καθόλου αόριστα ούτε στα όρια της Φαντασίας δείχνουν ότι η ομάδα του Φάρου ήταν ανώτερη κέρδισε δίκαια έναν αντίπαλο που ουσιαστικά δεν τον απείλησε κατά την διάρκεια του αγώνα .

Ψάξτε λοιπόν να βρείτε την αιτία που η ομάδα σας εμφανίστηκε ανέτοιμη σ’ ένα τέτοιο αγώνα και αφήστε τις θεωρείς συνωμοσίας για άλλες στιγμές.

Υ.Γ. 1 . Ο Φάρος ΟΥΔΕΠΟΤΕ ασχολήθηκε και ούτε τον ενδιαφέρει το θέμα του Στοιχήματος. Θεωρούμε οτι κακώς υπάρχουν αγώνες της Β Εθνικής σε στοιχήματα η οτιδήποτε παρεμφερές.

Υ.Γ. 2 .Τους ανθρώπους που Διοικούν τον Φάρο δεν τους απασχολεί καθόλου αν δεν τους δίνει συγχαρητήρια ο συντάκτης αυτής της επιστολής. Μας είναι αδιάφορη και η άποψη του και αυτό που πρεσβεύει» .