Αφησε υποσχέσεις η Νίκη!

nikh_amarousiou-promhtheas_patrwn_nikos_grammatopoulosΗ πρώτη ημέρα του Τουρνουά “Νίκος Γραμματόπουλος”, που διοργανώνει ο ΑΣ Παπάγου τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου του αθλητή, ολοκληρώθηκε, με τη Νίκη Αμαρουσίου να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις και… υποσχέσεις, παρά την ήττα από τον πανίσχυρο Προμηθέα Πατρών με 71-59.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή και πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα που έχει “χτιστεί” με ορίζοντα την Α1! Οι παίκτες μας κοίταξαν στα μάτια τους αντιπάλους τους και ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, δείχνοντας ότι βαδίζουν στο σωστό δρόμο , αν και ακόμη χρειάζονται… μπόλικη δουλειά για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Απ’ την άλλη, ο Προμηθέας απέδειξε ότι δίκαια θεωρείται εκ των φαβορί για άνοδο στην Α2, ωστόσο έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι παίκτες και των δύο ομάδων φώναξαν ρυθμικά το όνομα του αδικοχαμένου Νίκου Γραμματόπουλου, αποτίοντας φόρο τιμής στη μνήμη του

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του Τουρνουά, ο διοργανωτής Παπάγος επικράτησε του Ίκαρου Νέας Σμύρνης με 62-50.

Έτσι, στον τελικό του “Νίκος Γραμματόπουλος” θα βρεθούν αντιμέτωποι οι Προμηθέας Πατρών και Παπάγος(19:00), ενώ στον μικρό τελικό η Νίκη Αμαρουσίου θα βρει απέναντί της τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης (17:00). Οι αγώνες της δεύτερης ημέρας θα διεξαχθούν σήμερα, Κυριακή 21/9.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-10, 38-25, 60-42, 71-59