Αφιερωμένη η νίκη… +(vd)

Με μία άκρως επιβλητική εμφάνιση, ο Κόροιβος επικράτησε του Αρκαδικού φτάνοντας στους δύο βαθμούς διαφορά την απόσταση από την κορυφή.

Μία νίκη που η  διοίκηση, οι  παίκτες και η τεχνική ηγεσία την αφιερώνει στο νεαρό Μάξιμο Ζαφειρόπουλο, του οποίου και εύχονται περαστικά, να βγει νικητής και γερός στο δύσκολο αγώνα που δίνει.

«Ερχονται να πάρουν το τελευταίο κύτταρο ζωής του νομού»

Ο Βασίλης Νιπεργιάλης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα αναφέρθηκε στον αγώνα μοιράζοντας συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο. Όμως, ο τεχνικής της ομάδας, με αφορμή την κατάργηση του ΤΕΙ, στάθηκε περισσότερο στα τοπικά θέματα τονίζοντας : «ας διεκδικήσουμε ότι ανήκει σε αυτήν την ιερή γη».

Είχαμε κάνει ότι είχαμε σχεδιάσει, γρήγορο ρυθμό, να τελειώσουμε εύκολα τα καλάθια και να πιέσουμε στην άμυνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο πάθαμε μπλακ άουτ, μάλλον εφυσηχασμήκαμε  με τη διαφορά  και στο τέταρτο δεκάλεπτο επανήλθαμε σε αυτό που είχαμε σχεδιάσει και ήμασταν πολύ καλοί. Συγχαρητήρια στυς παίκτες μου αλλά και στον κόσμο που γίνεται ολοένα και περισσότερος.  Από εδώ και πέρα ο στόχος είναι απλός, να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προσπαθούμε να το κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο», σχολίασε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα τοπικά θέματα:

«Είναι καιρό κάποιοι να αρχίσουν να μας σέβονται. Μας πήραν το τρένο, την Ολυμπία οδό τη σταματήσανε στην Πάτρα. Το αεροδρόμιο το βλέπουμε σε μακέτες. Τώρα, έρχονται να πάρουν το τελευταίο κύτταρο ζωής του νομού που είναι το ΤΕΙ. Επιτέλους ας γίνουμε μία μπουνιά και ας διεκδικήσουμε ότι ανήκει σε αυτήν την ιερή γη που ζούμε».

Video: ilia-sport.gr