Αφιερωμένη η πρόκριση στο Νικητάκη

Ο θεσμός του κυπέλλου είθισται να κρύβει εκπλήξεις. Κι η Κηφισιά φρόντισε να μην χαλάσει τις… παραδόσεις, με τη νίκη-πρόκρισή της επί του Απόλλωνα Πάτρας στους «8» του κυπέλλου Ελλάδας. Μία πρόκριση η οποία ήρθε με… μαγκιά κι αφιερώθηκε απ’ τους ανθρώπους της ομάδας στον άτυχο της παρέας Σάββα Νικητάκη, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να συνεισφέρει.

Ο πρόεδρος της ΑΕΝ Κηφισιάς Παναγιώτης Λατσούδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους παίκτες για την «… ιστορικότερη μέχρι την επόμενη, όπως είχε πει κάποτε κι ο Νίκος Γκάλης, νίκη» της ομάδας» και αφιερώνει τη νίκη στον μεγάλο άτυχο.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:
«Η διοίκηση της Α.Ε.Ν.Κηφισιάς, μέσω του προέδρου της Παναγιώτη Λατσούδα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, με αφορμή την ιστορική νίκη-πρόκριση της ομάδας στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας !

Αναλυτικότερα:

«Η ομάδα μας έγραψε μια από τις λαμπρότερες σελίδες στην ιστορία της με την νίκη-πρόκριση επί του Απόλλωνα Πατρών στο κύπελλο Ελλάδας. Η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές του συλλόγου νιώθουν μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια από το γεγονός ότι κατάφεραν να αποκλείσουν έναν σύλλογο από την Α1 με ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και να προσφέρουν χαρά στο φίλαθλο κόσμο της Κηφισιάς.

Τον κόσμο τον οποίο  περιμένουμε στο πλευρό μας και το ερχόμενο Σάββατο στον ιστορικό για την ομάδα μας αγώνα με τον Άρη, τον «αυτοκράτορα» του ελληνικού μπάσκετ, την ιστορία του οποίου σεβόμαστε και εκτιμούμε απεριόριστα.

Σύσσωμη η ομάδα μας αφιερώνει τη νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας, την ιστορικότερη μέχρι την επόμενη, που είχε πει κάποτε και ο μεγάλος Νίκος Γκάλης, στον Σάββα Νικητάκη, που λόγω τραυματισμού δεν ήταν κοντά μας σε αυτή τη μεγάλη στιγμή του συλλόγου».