Βάζει πλώρη για την Α1 ο Πανιώνιος!

Οι μεταγραφικές κινήσεις κι ο σχεδιασμός της ομάδας του Πανιωνίου είναι φανερό ότι δίνουν στους νεοσμυρνιώτες έναν άλλον… άερα! “Αέρα” ομάδας που δεν… χωρά απλά στην Α2, αλλά μπορεί ν΄ αγωνιστεί άνετα στην Α1. Κι αυτό είναι το όνειρο όλων στη Νέα Σμύρνη. Η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Η παρουσία του Ιωνα Βαρουξάκη στον προεδρικό θώκο του νεοσμυρνιώτικου συλλόγου, αποτελεί ένα ακόμη ατού για τον Πανιώνιο. Που βάζει πλέον πλώρη για την Α1!

panionios_logoΟι νεοσμυρνιώτες αν και έδειξαν πρόθεση να διεκδικήσουν το εισιτήριο της ανόδου μέσα από το παρκέ και τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος της Α2, πλέον αλλάζουν ρότα. Και μπαίνουν δυνατά στο “παιχνίδι” της διεκδίκησης της θέσης εκείνης στην Α1 που έχει μείνει κενή, μετά την αποχώρηση της Κηφισιάς. Οι έως τώρα “μνηστήρες” δεν έδειξαν ότι μπορούν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο που οδηγεί στη μεγάλη κατηγορία κι ο Πανιώνιος κάνει το μπάσιμο κι επίσημα πλέον.

Η ανακοίνωση του συλλόγου με την οποία ο Πανιώνιος θέτει υποψηφιότητα για την Α1 αναφέρει:

“Με τον σχεδιασμό της ομάδας να έχει ολοκληρωθεί ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ., αποκτά πλέον όλες τις προϋποθέσεις, διοικητικές, νομικές και οικονομικές για την επιστροφή στην BasketLeague όπου ανήκει.
Η λαμπρή ιστορία της ομάδας και μαζική στήριξη από το φίλαθλο κοινό, σε συνδυασμό με την έμπρακτα δεδηλωμένη δέσμευση της διοίκησης και του Προέδρου Ίωνα Βαρουξάκη για άνοδο, δίνουν το ηθικό αλλά και ουσιαστικό έρεισμα για την διεκδίκηση θέσεως στην Α1 που έχει χηρέψει με την αποχώρηση της ομάδας της Κηφισιάς”.