Βάζει πούλμαν για τον κόσμο ο Δούκας

Τη διάθεση πούλμαν για τη μετάβαση στη Χαλκίδα όσων φιλάθλων ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον κυριακάτικο αγώνα με την τοπική ομάδα, ανακοίνωσε ο Δούκας. Το 50θέσιο πούλμαν θα αναχωρήσει από τις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων στις 15:30, μιάμιση ώρα δηλαδή πριν από την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο προσεχής αγώνας μπάσκετ ανδρών Χαλκίδα – ΑΣΕΔ που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου (έξω από τη Χαλκίδα) συνιστά πρόωρο τελικό και για τις δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία…

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση του Συλλόγου μας αποφάσισε να διαθέσει το δεύτερο 50θέσιο Λεωφορείο των Εκπ. Δούκα προκειμένου να εξυπηρετήσει τον κόσμο που θα θελήσει να μεταβεί στη Χαλκίδα και να υποστηρίξει την ομάδα μας…

Το Λεωφορείο θα αναχωρήσει από το χώρο του σχολείου την Κυριακή 20/1 και ώρα 15:30, ενώ ο μεγάλος αγώνας αρχίζει στις 17:00.

Αμέσως μετά τη λήξη του, το λεωφορείο θα επιστρέψει στα Εκπ. Δούκα – ελπίζουμε παρέα με τη νίκη…

Είναι μια καλή ευκαιρία – ιδιαίτερα για τους αθλητές και γονείς των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου – να σταθούμε όλοι κοντά στην ομάδα σε μια στιγμή που μας έχει ανάγκη!».