Βάζει τίτλους τέλους στην μπασκετική του καριέρα ο Γιώργος Διαμαντόπουλος

Όλα τα ωραία, κάποια στιγμή έχουν και ένα τέλος… Και ο Γιώργος Διαμαντόπουλος αποφάσισε ότι έφτασε η ώρα για να αποχωρήσει οριστικά από τα παρκέ, να κρεμάσει τη φανέλα του και κάποια στιγμή να υπηρετήσει το μπάσκετ από ένα άλλο πόστο! Ο Διαμαντόπουλος ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook την απόφασή του αυτή. Η οποία είναι απόρροια της ουσιαστικής έλλειψης προτάσεων από αθηναϊκές ομάδες, καθώς από ομάδες της περιφέρειας το ενδιαφέρον ήταν έντονο. Ο ίδιος, όμως είχε εκφράσει την πρόθεση να μείνει στην Αθήνα και κοντά στην οικογένειά του και για το λόγο αυτό πρόσφατα “διέλυσε” το “γάμο” του με τον ΑΟΚ Χανιά.

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος σε αυτό το “αντίο στα παρκέ”, βέβαια δεν παραλείπει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις δύο ομάδες που “δέθηκε” μαζί τους. Τον Παπάγο και τον Πανιώνιο.

Η δήλωση αποχώρησης αναφέρει:

“1997-2017 Μια μεγάλη μπασκετική ζωή έφτασε στο τέλος της. Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα πολύ γι’αυτήν την απόφαση, όμως προτεραιότητα πλέον στη ζωή μου είναι η κόρη μου. Από τη στιγμή που υπήρξαν καλές προτάσεις μόνο από επαρχία ο δρόμος ήταν μονόδρομος. Έτσι λοιπόν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσω από την ενεργό δράση με την μόνη ικανοποίηση ότι ακόμα και σήμερα πολλοί πιστεύουν ότι μπορώ να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι αν κ κατέκτησα στην καριέρα μου κ ατομικούς αλλά κ συλλογικούς τίτλους δεν έφτασα εκεί που έπρεπε είτε γιατί θυσίασα όλη την καριέρα μου για τον Πανιώνιο κλείνοντας πόρτες μεγάλων συλλόγων, είτε γιατί πολλές φορές στάθηκα άτυχος, είτε για δικά μου λάθη. Μικρή σημασία πλέον έχει ότι νιώθω ευλογημένος πρώτα απ’ όλα γιατί σε όλη την καριέρα μου κ ευχαριστώ τον Θεό γι’αυτό δεν είχα ποτέ σοβαρό τραυματισμό κ γιατί είχα την τύχη να είμαι συμπαίκτης με μεγάλα ονόματα, είχα την τύχη να με προπονήσουν μεγάλοι προπονητές κ να αγωνιστώ στην μεγαλύτερη ομάδα της χώρα μας, την Εθνική μας ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα τον γιατρό μου τον Αντρέα Καραγιάννη που μαζι με τον Φυσικοθεραπευτή μου Κώστα Ψαρογιώργο με είχαν πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση βοηθώντας με πολλές φορές να ξεπεράσω σε κρίσιμες στιγμές τραυματισμούς, τις δυο μεγάλες μου αγάπες τον Παπάγο που ότι έγινα μπασκετικά το χρωστάω εκεί, το πιο αγνό μπασκετικό κομμάτι της ζωής μου κ τον Πανιώνιο μια σχέση αγάπης κ μίσους πολλές φορές… Οι αγνοί Πανιώνιοι ξέρουν τι έχω κάνει γι’αυτή την ομάδα κ αυτό μου φτάνει. Τέλος Ευχαριστώ όλους εσάς τον απλό κόσμο που με στηρίζατε κ μ’ αγαπούσατε όλα αυτά τα χρόνια με τα ελαττώματά μου κ θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα σας ξανα κάνω υπερήφανους από άλλο πόστο γιατί θα συνεχίσω να υπάρχω στο μπάσκετ…Εύχομαι σε όλους υγεία κ αγάπη!!!”