Βάλτε καλάθι στο… κοινωνικό παντοπωλείο του Αγρινίου!

Ένα 3on3 που σαν στόχο του δεν θα έχει μόνο να δώσει τη δυνατότητα για χαρά και διασκέδαση στους συμμετέχοντες, αλλά κυρίως επιδιώκει να γεμίσει το “καλάθι” του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αγρινίου, θα διεξαχθεί στις 9 του Ιούνη στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας! Η πρωτοβουλία αυτής της διοργάνωσης ανήκει στον σύλλογο εθελοτνών αιμοδοτών του Αγρινίου, σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΒΔΕ κι η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους όσοι αγαπούν το μπάσκετ, αλλά και τον εθελοντισμό και για το λόγο αυτό οι συμμετέχοντες δεν χρειάζεται να βάλουν το… χέρι στην τσέπη, αφού η συμμετοχή είναι δωρεάν!!! Μπορούν βέβαια πριν ξεκινήσουν τα σουτάκια τους στα καλάθια που θα έχουν στηθεί στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια (Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου) να ενισχύσουν το “κοινωνικό καλάθι” που θα υπάρχει στην είσοδο και στο οποίο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μακράς διαρκείας όπως για παράδειγμα ζυμαρικά, ζάχαρη, αλάτι, ελαιόλαδο, αλεύρι, γάλα κ.α., για τις ανάγκες του “κοινωνικού παντοπωλείου” του Δήμου Αγρινίου.

Όσον αφορά το πως μπορεί να συμμετάσχει κανείς σ’ αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία, τα πράγματα είναι απλά..

“Η συμμέτοχή είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους, οι όποιοι καλούνται να σχηματίσουν μία ομάδα να της δώσουν όνομα και να δηλώσουν συμμέτοχη στο τουρνουά. Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από τέσσερα άτομα (εκ των οποίων ένας αναπληρωματικός) και μπορεί να είναι ομάδα σχολείου ή σωματείου ή απλά μία παρέα!
Οι κατηγορίες του τουρνουά χωρίζονται με βάση την ηλικία και είναι οι 3 ακόλουθες:
• από 11 έως και 14 ετών
• από 14 έως και 18 ετών
• από 19 και άνω

Οργανώστε τη δικιά σας ομάδα και δηλώστε συμμετοχή καθημερινά, αρκεί να μας στείλετε α )το όνομα της ομάδας β) το ονοματεπώνυμο των παιχτών και γ) την ηλικία των παιχτών με τους εξής τρόπους:
• στο email seaagriniou@gmail.com
• στο προφίλ του Συλλόγου μας στο Facebook (Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου)
• στο τηλέφωνο 6987364095.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 7 Ιουνίου προκειμένου να ανακοινωθεί την επόμενη μέρα το αγωνιστικό πρόγραμμα.
Επίσης στα πλαίσια των αγώνων θα πραγματοποιηθούν και διαγωνισμοί τρίποντων και ελευθέρων βολών, με έπαθλα για όλους τους συμμετέχοντες, γιατί σημασία έχει η διασκέδαση και όχι η διάκριση.
Η διοργάνωση θα φροντίσει την υγειονομική κάλυψη καθώς και τη χορήγηση φιαλιδίων νερού για κάθε αθλητή”, όπως μας ενημερώνει το σχετικό δελτίο Τύπου. Κι ευχή όλων μας είναι το Σάββατο 9 του μήνα, το “κοινωνικό καλάθι” να… ξεχειλίσει από την καλή διάθεση των φίλων του μπάσκετ.