Βαγγέλης και Αντώνης Μάντζαρης στο 3Χ3

mantzarisΟ Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, προετοιμάζονται πυρετωδώς, για τα τουρνουά 3Χ3 που θα γίνουν στην Ελευσίνα (21 & 22 Ιουνίου) και το Ηράκλειο Κρήτης (28 & 29 Ιουνίου), υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Το «παρών» θα δώσει και ο Αντώνης Μάντζαρης, ο οποίος, όπως μας αποκάλυψε, θα έχει μαζί και τον αδελφό του Βαγγέλη του Ολυμπιακού.

‘’Το μπάσκετ είναι το εθνικό μας σπορ. Ο κόσμος το έχει ‘’αγκαλιάσει’’ και το έχει αγαπήσει. Η πρωτοβουλία του ΠΣΑΚ και της ΕΟΚ, είναι πολύ σημαντική για μας αλλά ιδιαίτερα γι’ αυτά τα παιδιά που θα έρθουν και θα παίξουν μαζί μας. Έχουμε περάσει κι εμείς από αυτές τις ηλικίες και γνωρίζουμε πως είναι να έρχεσαι σε επαφή με επαγγελματίες παίκτες. Νιώθουμε τη ‘’λαχτάρα’’ τους και υποσχόμαστε, ότι θα περάσουν υπέροχα. Στο τουρνουά, δεν θα βρίσκομαι μόνο εγώ αλλά και ο αδελφός μου Βαγγέλης‘’, δήλωσε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΚ, Αντώνης Μάντζαρης.
Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr.