Βαθρακοκοίλης και Παπάς στο Ψυχικό

Με εντατικές κινήσεις, το Ψυχικό συνεχίζει τις μεταγραφές για τη στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν. Η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα, απέκτησε ακόμα δύο νεαρούς παίκτες και συγκεκριμένα τον Μάριο Βαθρακοκοίλη και τον Γρηγόρη Παπά.

Αναλυτικά:

«Μετά τον Νίκο Κουγιανό (19, 1.97), ακόμα δύο νεαροί μπασκετμπολίστες εντάχθηκαν στο δυναμικό του Ψυχικού. Ο λόγος για τον Μάριο Βαθρακοκοίλη (22, 1.87) και τον Γρηγόρη Παππά (21, 2.00), οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα μας στο επόμενο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής.

Ο Μάριος Βαθρακοκοίλης είναι γεννημένος το 1990 και με ύψος 1μ87 αγωνίζεται με την ίδια άνεση στις θέσεις «1» και «2». Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αμύντα Δάφνης στο πρωτάθλημα της Α2, ενώ πρόπερσι φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Όσον αφορά τον Γρηγόρη Παπά, είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος (1991) και με ύψος 2μ00 αγωνίζεται, κυρίως, ως πάουερ φόργουορντ, ενώ έχει τη δυνατότητα να παίξει και ως σμολ φόργουορντ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α2 με τον Πανερυθραϊκό, ενώ τη σεζόν 2010-2011 με τον Δούκα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής».