Βασιλειάδης: «Βλέπουμε θετικά τις αλλαγές», Σλούκας: «Είμαστε δεμένοι»

Μπορεί ο αντίπαλος να μην ήταν στα μέτρα της Εθνικής , όμως η επίσημη αγαπημένη είχε τη δυνατότητα να δουλέψει στα κομμάτια τα οποία υστερεί.  Αυτό άλλωστε ανέφεραν και οι Κώστας Βασιλειάδης και Κώστας Σλούκας στις δηλώσεις τους μετά το ματς με την Μπίγκαμ Γιανγκ.

«Σίγουρα η δυναμική δεν ήταν και η καλύτερη. Το θετικό είναι ότι δουλέψαμε πάνω στη ζώνη, καθώς εκεί υστερούμε. Δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά, για να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια », ανέφερε αρχικά Κώστας Βασιλειάδης και συνέχισε:

«Χρειαζόμαστε χρόνο για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο έτσι ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας».

Σχετικά με τις αλλαγές προσώπων που έγιναν στην Εθνική ομάδα, ο διεθνής γκαρντ σχολίασε: «Εμείς το βλέπουμε θετικά.  Οι προσθήκες νέων προσώπων  ήταν κάτι καλό για την Εθνική».

Με τη σειρά του ο… νέος Κώστας Σλούκας σχολιάζοντας του παιχνίδι με την Μπρίγκαμ Γιανγκ δήλωσε: «Η δυναμική δεν ήταν υψηλού επιπέδου. Ομως δουλέψαμε 40 λεπτά στο κομμάτι το οποίο υστερούμε και αυτό είναι η ζώνη. Τώρα κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι με την Βουλγαρία».

Οσον αφορά την Εθνική ομάδα ο 21άχρονος γκαρντ ανέφερε «Είμαστε δεμένοι. Το καλό είναι ότι οι τρεις παλαιότεροι έχουν περάσει το πνεύμα στους νεότερους.  Αυτό που κοιτάμε είναι παιχνίδι με παιχνίδι για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».