Βασιλόπουλος: «Να διασκεδάσουμε όσο περισσότερο…»

Μπορεί να μην είναι κάτι πρωτόγνωρο αφού έχει ξανασυμμετάσχει στο διαγωνισμό τριπόντων αλλά δεν παύει να μην τον χαροποιεί το ίδιο. Ο λόγος για τον Φώτη Βασιλόπουλο που επιλέχθηκε να είναι ο εκπρόσωπος της Α2 στο All Star Game που θα διεξαχθεί στον Πύργο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, εξέφρασε τα συναισθήματά του για τη συμμετοχή του, τονίζοντας πως θα πρέπει όλοι να απολαύσουν την γιορτή του Ελληνικού μπάσκετ.

Πως νιώθεις που θα είσαι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Α2 στον διαγωνισμό των τριπόντων του All Star Game; Αν και βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά για σένα…

«Το All Star Game είναι μια γιορτή του Ελληνικού μπάσκετ που σίγουρα όλοι θέλουν να συμμετάσχουν. Όντως δεν είναι η πρώτη φορά για μένα αλλά σίγουρα χάρηκα πολύ που θα είμαι ένας από τους συμμετέχοντες. Το πιο σημαντικό είναι να διασκεδάσουμε όλοι μας όσο περισσότερο γίνεται και απολαύσουμε το θέαμα».

Σίγουρα όπως είπες είναι μια γιορτή. Όμως θα κοντραριστείς με τους καλύτερους. Θα κάνεις κάποια συγκεκριμένη προετοιμασία για το συγκεκριμένο διαγωνισμό;

«Όχι δεν σκοπεύω σε κάτι τέτοιο. Το θέμα για μένα αυτή την στιγμή είναι πως έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ομάδα μου, το Παγκράτι, το Σάββατο κόντρα στον Αμύντα και θα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό. Από εκεί και πέρα όταν τελειώσει το παιχνίδι θα συγκεντρωθώ και στον διαγωνισμό αν και νομίζω πως δεν είναι κάτι που πρέπει να το πάρεις εγωιστικά. Είναι όπως είπα μια γιορτή».

Γενικά φέτος με την ομάδα σου ίσως να μην είχατε την πορεία που θα θέλατε. Τι περιμένουμε από εδώ και στο εξής

«Μια από τις ομάδες που επηρεάστηκε από την μεταβατική περίοδο που περνάει η Α2 είναι το Παγκράτι. Βέβαια η βαθμολογική μας θέση μας αδικεί καθώς έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια με διαφορά δυο ή ενός πόντου. Με λίγη τύχη νομίζω πως όλα θα ήταν διαφορετικά. Τώρα όμως ανακάμπτουμε και αυτό είναι το σημαντικό».

 Ποιο στόχο θα έθετες τώρα που έχει περάσει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος;

«Το τέλος του πρώτου γύρου μας βρήκε χαμηλά στην βαθμολογία και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για παραπάνω. Κοιτάμε όμως το μέλλον και θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια την νίκη. Το σίγουρο πάντως είναι πως το Παγκράτι δεν θα κινδυνέψει με υποβιβασμό».

Οι δικοί σου προσωπικοί στόχοι ποιοι είναι;

«Επειδή είναι μέσα της περιόδου ακόμα δεν νομίζω ότι είναι καλό να μιλάμε για προσωπικούς στόχους. Έχω δεθεί με την ομάδα και θέλω το καλύτερο για αυτήν. Από εκεί και πέρα αν κάποια στιγμή στο μέλλον έρθει κάτι καλύτερο και για μένα τότε θα δούμε τι θα γίνει».