«Ολοι μαζί κερδίζουμε όλες τις ομάδες»

Το βατό πρόγραμμα και η επίτευξη μιας άκοπης νίκης, λόγω του 20-0 επί της Χαλκηδόνας, δίνει στον Ηρακλή το δικαίωμα να κοιτάζει με αισιοδοξία τις επόμενες αγωνιστικές. Πάντως, ο Δημήτρης Βατός δεν εφησυχάζει, δεδομένων και των (αγωνιστικών και οικονομικών) προβλημάτων που έχει ο “γηραιός”.

«Είμαστε ένα βαθμό επάνω απ’ τους διώκτες μας και έχουμε και το ρεπό μας. Δεν εφησυχάζουμε όμως εκεί, γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, αρκεί να είμαστε όλοι μαζί» τονίζει ο τεχνικός του Ηρακλή. «Αν δεν έχουμε απουσίες όλη την εβδομάδα και είμαστε κανονικά στους αγώνες όλοι, πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Έχουμε όμως προβλήματα που δεν μας αφήνουν να δείξουμε αυτήν την εικόνα. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στα παιδιά και πιστεύω ότι θα κάνουμε κι άλλες νίκες στη συνέχεια, προσπαθώντας η πρώτη απ’ αυτές να είναι με τον Δούκα στο γήπεδο μας».

Απών από τις προπονήσεις παραμένει ο Βασίλης Μουλλάκης, ενώ ο Λευτέρης Νεοφυτίδης θα επιστρέψει άμεσα, μετά την άδεια που πήρε λόγω πένθους…

Πηγή: iraklis1908.gr