Βελτιωμένο πρόσωπο στο δεύτερο φιλικό για τους Ίκαρους Σερρών

Πολλά περισσότερα θετικά στοιχεία τσέκαρε στο… σημειωματάριό του ο Στέργιος Ποργιόπουλος από το δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι Ίκαροι Σερρών. Ο Έλληνας προπονητής είδε την ομάδα του να παρουσιάζεται βελτιωμένη και να επικρατεί του Ερμή Λαγκάδα με 64-50 στο φιλικό προετοιμασίας που έδωσαν οι δύο ομάδες.

Οι παίκτες του Στέργιου Ποργιόπουλου εμφανίστηκαν αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο ματς και παρά το γεγονός ότι οι Φωτόγλου και Γκούτζιας είχαν μικρή συμμετοχή, οι υπόλοιποι παίκτες έπαιξαν δυνατή άμυνα και ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στις απαιτήσεις του τεχνικού επιτελείου. Οι Κακιούζης, Γρίψιος και Σιδερίδης διακρίθηκαν στον επιθετικό τομέα.

Επόμενο φιλικό είναι εκείνο με τον Ηρακλή (6/9, 18:00), το οποίο πέραν ότι αποτελεί το πιο δυνατό τεστ της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, είναι και το εορταστικό ματς του συλλόγου. Σε αυτό θα πραγματοποιηθεί η βράβευση της ομάδας για την περσινή της άνοδο, ενώ οι ιθύνοντες τον σύλλογο θα τιμήσουν παράγοντες που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών και στους Ικάρους, όπως οι Χρήστος Σούλης και Λάκης Παπαμιχαήλ, αλλά και τον προπονητή του Ηρακλή Βαγγέλη Αλεξανδρή και τους τρεις παίκτες του Ηρακλή που έλκουν την καταγωγή τους από τις Σέρρες, Τότσιο, Γκαγκαλούδη και Κακαρούδη.