Βελτιώσεις στο κλειστό της Αγιάς προβλέπει προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου…

Προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση έργων υπέγραψαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Αγιάς, τα οποία έχουν συνολικό προϋπολογισμό 450.000 ευρώ. Με κερδισμένο μεταξύ άλλων και το μπάσκετ, καθώς η προγραμματική σύμβαση που υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και ο Δήμαρχος Αγιάς Αντ. Γκουντάρας θα οδηγήσει σε βελτιώσεις του κλειστού γυμναστηρίου της Αγιάς, καθώς και στο γήπεδο της Ανάβρας, αλλά και οι αθλητικοί χώροι σε τρία σχολεία της Αγιάς.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός ανέφερε τα εξής: «Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα υπογράψαμε την Προγραμματική Σύμβαση για να προκηρύξουμε άμεσα νέα αθλητικά έργα για τον Δήμο Αγιάς, έργα ουσίας και χρήσιμα για τους πολίτες. Tο κλειστό γυμναστήριο της Αγιάς ανακατασκευάζεται πλήρως, καθώς ήδη έχουμε ανακατασκευάσει το παρκέ και τώρα ανακατασκευάζουμε τα αποδυτήρια και την οροφή. Στην Ανάβρα πραγματοποιούμε ανακατασκευή του χλοοτάπητα και τοποθέτηση νέου συστήματος άρδευσης, ενώ ανακατασκευάζουμε πλήρως και 3 τρεις σχολικές αυλές».

Απ’ την πλευρά του ο κ. Α. Γκουντάρας ανέφερε τα εξής: «Μια ακόμη συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Αγιάς για τους αθλητικούς χώρους. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό για τη δημιουργική συνεργασία και το ενδιαφέρον του για το Δήμο μας. Η βοήθεια της Περιφέρειας Θεσσαλίας στα αθλητικά έργα των Δήμων είναι πολύ μεγάλη και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο».

Πληροφορίες και πηγή φωτό: karditsalive.net

.
Διαβάστε ακόμη…