Βετούλας: «Κλειδί το κοντό σχήμα»

Αν και βρέθηκε να χάνει με 10 πόντους, ο Απόλλωνας ανεβάζοντας στροφές τα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα, έκανε την ανατροπή παίρνοντας τη νίκη επί του Αμύντα. Πλέον, οι «μελανόλευκοι» είναι πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της παραμονής.

Σε δηλώσεις του ο Νίκος Βετούλας στάθηκε στη σημασία της νίκης, τονίζοντας πως το κλειδί του παιχνιδιού ήταν το κοντό σχήμα, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Αμύντα για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε.

«Συγχαρητήρια στον Αμύντα για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε. Για εμάς, θεωρώ ότι ήταν μία πολύ σημαντική η νίκη, όπως και εκείνη με τον Κόροιβο στον πρώτο γύρο. Ο Αμύντας έχει γρήγορους παίκτες και αυτό μας ανάγκασε να παίξουμε περισσότερα δευτερόλεπτα άμυνα, με αποτέλεσμα εύκολα να χάσουμε την συγκέντρωσή μας», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των πατρινών και συνέχισε:

«Ποτέ κατά την διάρκεια του αγώνα δεν ήμασταν καλύτεροι από την Αμύντα. Όμως, στα τελευταία λεπτά, το σημείο “κλειδί” ήταν όταν κοντύναμε το σχήμα και πιέσαμε. Κερδίσαμε από τη θέληση για τη νίκη. Πλέον ενόψει των επόμενων αγώνων έχουμε καλύτερη ψυχολογία.»

Λιανός: «Κτίσαμε την αυτοπεποίθησή μας»

Ηταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ευστοχώντας σε μία εύστοχη ελεύθερη βολή. Ο Γιάννης Λιαννός  από την πλευρά του μιλώντας για το παιχνίδι με τον Αμύντα ανέφερε: «Ηταν ένα δύσκολο ματς. Ξέραμε εξ’ αρχής ότι ο Αμύντας παρουσιάζεται δυνατός στα εκτός έδρας παιχνίδια του. Είχαμε την απουσία του Νίκου (σ.σ. Αργυρόπουλου) και θέλαμε να πάμε χωρίς να ήμαστε φορτωμένοι με άγχος στην προσεχή σειρά των αγώνων που ακολουθούν.

Μπήκαμε νωθροί, ο Αμύντας ήταν καλύτερος. Όμως με τη βοήθεια του κόσμου και βγάζοντας τον καλύτερό μας εαυτό έστω και στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα, καταφέραμε να κερδίσουμε. Σαν ομάδα έχουμε αλλάξει, έχουμε αυτοπεποίθηση», δήλωσε αρχικά ο 25χρονος φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Στην πορεία, δέσαμε, δουλέψαμε και πλέον κτίσαμε και την αυτοπεποίθησή μας. Δεν έχουμε μάθει να παρατάμε τα ματς, ιδιαίτερα στην έδρα μας, θέλει και τύχη να καλύψεις το χάντικαπ των 10 πόντων».

Πηγή: sportfmpatras.gr