Βετούλας: «Να βρούμε νέα χημεία»

Με τον καλύτερο τρόπο τελειώσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Απόλλωνα Πατρών καθώς σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι επικράτησε του Ερμή Λαγκαδά. Ο Νίκος Βετούλας σε δηλώσεις του για το παιχνίδι κράτησε χαμηλούς αναφέροντας πως από τη στιγμή που θα ενσωματωθούν οι τραυματίες η ομάδα θα πρέπει να βρει καινούργια χημεία.

«Για εμάς ήταν μια μεγάλη νίκη, καθώς μαζί με τις γνωστές μας απουσίες χάσαμε και τον Ψαθά, που είχε βρει ρυθμό και έδινε λύσεις. Από την άλλη και ο Ερμής δεν είχε τον Ράλλη και αυτό ήταν ντισαβαντάζ. Στο πρώτο μέρος πετύχαμε οχτώ τρίποντα και καμία βολή, αλλά καταφέραμε και σταθήκαμε καλά. Ο Καπερώνης με τον Θανόπουλο βοήθησαν στο σκοράρισμα και ο Λυμπέρης ήταν πρώτος στα ριμπάουντ», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός των «μελανόλευκων» και συνέχισε:

«Από εδώ και πέρα στη διακοπή θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και άλλο και μπορεί να ακούγεται οξύμωρο αυτό που θα πω, αλλά θα πρέπει να βρούμε μία νέα χημεία, τώρα που θα επιστρέψουν και οι τραυματίες μας, γιατί είχαμε βρει ένα στυλ παιχνιδιού και τώρα πρέπει να βάλουμε τα στοιχεία του κάθε απόντα στο παιχνίδι μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά, που ανταποκρίθηκαν με τρεις σερί νίκες, έπειτα από την άσχημη εντός ήττα με το Παγκράτι».

Με τη σειρά του ο Γιάννης Θανόπουλος ανέφερε: «Αν και είχαμε πολλές απουσίες, στο τέλος τα καταφέραμε, καθώς παίξαμε με πάθος και μας βγήκαν στο παρκέ, όσα είχαμε δουλέψει τις προηγούμενες μέρες. Όσον αφορά στην προσωπική μου απόδοση, πήρα ορισμένα σουτ, τα οποία πίστεψα και ήταν εύστοχα. Η νίκη οφείλεται σε όλη την ομάδα και όλα τα παιδιά προσπάθησαν».

Πηγή: mats.gr