Βετούλας: «Πρέπει να κερδίσουμε το Αργος»

Παίζοντας εξαιρετική άμυνα, ο Απόλλων Πατρών επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από δύο αγωνιστικές, απέναντι στον Πανερυθραϊκό. Ομως για το Νίκο Βετούλα η νίκη αυτή ήδη αποτελεί παρελθόν, καθώς όπως τόνισε και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, σημασία έχει να φύγει από το Αργος με το «διπλό».

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και τους συνεργάτες μου. Ήταν δύσκολο να παίξουμε σήμερα, όταν είχαμε χάσει δύο κολλητά ματς στον πόντο. Αμυντικά ήταν θετική η λειτουργία της ομάδας, προσπαθήσαμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, αλλά κάναμε 12 λάθη στο πρώτο ημίχρονο, θέλουμε χρόνο να αφομοιώσουμε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού. Κάναμε μία νίκη, πήραμε δύο βαθμούς αλλά πρέπει να κερδίσουμε το Άργος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Απόλλωνα.

Η συμβολή του για τη νίκη των «μελανόλευκων» σημαντική, καθώς έδωσε το «παρών» όταν έπρεπε. Ο Γιάννης Λιανός με τη σειρά του επισήμανε: «Ήταν μία σημαντική νίκη, για εμάς, θέλουμε να κερδίζουμε τα ματς στην έδρα μας. Προερχόμασταν από ένα σερί ηττών και μπορεί να μην ήμασταν πολύ καλοί, αλλά είχαμε πάθος και ενέργεια και δίκαια νικήσαμε. Το θέμα είναι αυτή η νίκη να μας βοηθήσει και στην ψυχολογία για να μπορέσουμε να αποδίδουμε καλύτερα τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά. Είναι εφικτό να κτίσουμε ένα σερί στα επόμενα παιχνίδια, αλλά πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά δύσκολο, είναι καθαρά στο χέρι μας, να πιστέψουμε τους εαυτούς μας».

Πηγή: sportfmpatras.gr